ben 2. sınıfta sadece iktisat dersi için gittim.kısa dönem kursuna gittim yani büt sınawı için.fiyatları hakkaten daha uygun murat yayınlarının kitapları çok değerli ama bi kursa o uçuk fiyat wermem ben.gitmeni öneririm ben memnun kaldım tabi kursa gidiyosun diye gececek diye bi kural yok çalışırsan geçersin çalışacağını umuyorum başarılarr:hulya:
bencede calısırsın gecersın bende karacana gıdıcem sadece matematık ıcın hepsınden gerek yok zaten kursa gıdıp calısıp gecemeyenı bıle gordum calısmaya baglı acıkogretım kendı ogretmenın olmak bı yerdede basarılar dılıyorum
canım ya hayırlısı olsun tek ders ücreti ne kadara yazıldın ???
tatlım sağol.kaç derse yazıldığına bağlı bak mesela ;
haftaiçi gündüz gidersen ; kaç ders alırsan al ders fiyatı 60 TL
haftaiçi akşam yada haftasonu gidersen ; 1 ders :220 , 2 ders:400 , 3 ders : 540 , 4 ders : 640 , 5 ders 720 , 6 ders 720 , 7 ders 840 TL canım
sizinki ucuz ya ben izmirdeyim bizim geçen sene fiyatı tek ders 160 öle hafta içi filanda yok sadece bizde 5 dersten aşağı alırsan pahalıya geliyor birde istanbul pahalı şehir derlerdi sağol cnm:hulya:
he birde şey sorucam bi duyumn almıştım biz arkadaşlardan istanbuldan kayıt yaptırıp izmirde olabiliyormu acab varmı böyle bi bilginiz
ben bakırköy şubesine gittim çokta güzeldi eger gidicek olan varsa ben hangi hocaya gidiceginizi önerebilirm
canım bi bilgim yok ama sanmıyorum çünkü resmini çekiyolar kaydını yapıyolar
ve sana bi kağıt veriyolar öğrenci kimlik kartı yerine geçen.
üstünde numara falan yazıyo.
sonuçta o şubeye ait öğrenci numarasıdr o dye dşünüyorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?