KARACAN AKADEMİ'ye giden yada öneren varmı?

katikula

Guru
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2008
34.740
12.323
298
İstanbul
Arkadaşlar ben açıköğretim üniversite okuyorum.kurs fiyatlarını araştırdım en uygun orası.mesela ilkumutta 4 ders 1400 diyo.murattada tek ders 400 civarıymış.onlar çok uçuk fiyatlar.ben karacan akademi yi araştırdım.6 derse gıdıcem senelık 720 mılyon..elden taksıtte yapıyolar.6 taksıt.120 oduycem her ay.sızce nasıl? en uygun kurs orası.onerırmısınız orayı bılen varmı?

ben 2. sınıfta sadece iktisat dersi için gittim.kısa dönem kursuna gittim yani büt sınawı için.fiyatları hakkaten daha uygun murat yayınlarının kitapları çok değerli ama bi kursa o uçuk fiyat wermem ben.gitmeni öneririm ben memnun kaldım tabi kursa gidiyosun diye gececek diye bi kural yok çalışırsan geçersin çalışacağını umuyorum başarılarr:hulya:

bencede calısırsın gecersın bende karacana gıdıcem sadece matematık ıcın hepsınden gerek yok zaten kursa gıdıp calısıp gecemeyenı bıle gordum calısmaya baglı acıkogretım kendı ogretmenın olmak bı yerdede basarılar dılıyorum

teşekkürler canım..evet tabiki önce çalışmak gerek ama benim gitmek istememin amacı beni ders çalıştırmaya teşvik etmesi...kursa gıtmek benım ıcın ders calısma ıstegı demektır..gıttıgım zamanda calısırım yanı.evde kendı basıma calısabılecegıme ınanmıyorumda o yuzden gtmek ıstıyorm

tşkler cnm snada başarılar

gidecek zamanın warsa ve tabi bi de nakitin:) o zaman git derm ben canm iyi de olurr senin içn hangisinin yararlı olacağına inanıyosan onu yap yerimseniben bi de bişey sorcmm :)) bu msj lara üye fln olunmuomu acaba hani yorum yaptğım bir konuda başkası birşey yazınca bana da haber gelse diyorum nasıl olur acaba yardım edermisiniz

canım altta senin cevap yazdığın bölümde bir cevap seçeneği var bide gelişmiş cevap var.gelişmiş cevap'a tıkla.yazı yazılan beyaz alanın aşağısında "Diğer seçenekler" başlığı altında "Konu Abonelik ayarları" var.Oradan anlık e-mail bildirisi dersen konuya yeni bir şey yazıldığında mail adresine haber gelir canım.

ben öneriyorummm karacana 4.senem olucak 4 ee geçtim kalmadan hemde hocalar süper birde kendin istekli olduğun zman hiç kuşkusuz gidebilirsin cnm nokta atışlar yakalıyorlar biber tutturuyor lar sruları

bence ilk senense sadece muhasebe ve matematik için git geri kalan dersleri ve 4 yılını
evinde hem aöf kitapları ve dilersen kaynak kitaplarla kendin çalışarak halledebilirsin
şahsen benim kendi fikrim çoğu arkadaşta benim gibi yorum yazmış 720 lira bile AÖF için çok para hem harç parası ödüyeceksin hem dershane parası vereceksin artı yol masrafın olurmu bilmiyorum canım.tabi senin kendi kararın benim bazı arkadaşlarım ek kitap bile almadan mezun oldular artı işte çalışıyorlar.bende gitmeden mezun oldum hatta giden arkdaşlarımdan daha yüksek puanlar aldığım derslerim oluyordu onlar o ders için kursa gidiyorlardı.canım senin kararın ama kendinde inan çalışıp yapabilirdin.

bn 6 derse 720 tl ye yazıldm.okul gbı olsn ıstedm.her ay taksıtle oduycm.calısıyorm nasl olsa..haftaıcı ıs cıkısı aksamları bıde cumartesı sabahtan gıdıcem.

canım ya hayırlısı olsun tek ders ücreti ne kadara yazıldın ???

tatlım sağol.kaç derse yazıldığına bağlı bak mesela ;

haftaiçi gündüz gidersen ; kaç ders alırsan al ders fiyatı 60 TL

haftaiçi akşam yada haftasonu gidersen ; 1 ders :220 , 2 ders:400 , 3 ders : 540 , 4 ders : 640 , 5 ders 720 , 6 ders 720 , 7 ders 840 TL canım

sizinki ucuz ya ben izmirdeyim bizim geçen sene fiyatı tek ders 160 öle hafta içi filanda yok sadece bizde 5 dersten aşağı alırsan pahalıya geliyor birde istanbul pahalı şehir derlerdi sağol cnm:hulya:

he birde şey sorucam bi duyumn almıştım biz arkadaşlardan istanbuldan kayıt yaptırıp izmirde olabiliyormu acab varmı böyle bi bilginiz

ben bakırköy şubesine gittim çokta güzeldi eger gidicek olan varsa ben hangi hocaya gidiceginizi önerebilirm

sizinki ucuz ya ben izmirdeyim bizim geçen sene fiyatı tek ders 160 öle hafta içi filanda yok sadece bizde 5 dersten aşağı alırsan pahalıya geliyor birde istanbul pahalı şehir derlerdi sağol cnm:hulya:

karacan'ın izmir şubesindenmi bahsediyosun cnm? istanbul gibi izmir de büyük bi şehir öyle olmaması lazım aslında :hulya:

he birde şey sorucam bi duyumn almıştım biz arkadaşlardan istanbuldan kayıt yaptırıp izmirde olabiliyormu acab varmı böyle bi bilginiz

canım bi bilgim yok ama sanmıyorum çünkü resmini çekiyolar kaydını yapıyolar
ve sana bi kağıt veriyolar öğrenci kimlik kartı yerine geçen.
üstünde numara falan yazıyo.
sonuçta o şubeye ait öğrenci numarasıdr o dye dşünüyorm

ilk defa sizden duyuyorum :))bizde öyle birşey yokkaydirigubbakcemile tşkler cnm sağol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…