• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karaca Yemek takimi...

cansin90

gülümse inadina =)
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2012
747
123
123
selam kizlar,

Dügün hazirligindayiz. Allah nasip ederse 2015 yilinda evleniyorum.
ceyizimdeki kalan son eksikleri tamamlamaktayim.

ben yurtdisinda yasiyorum. Eylül ayinda türkiyedeydim.
Istanbulda Alisveris merkezinde gezerken KARACA´nin yeni cikan yemek takimina gözüm takildi...cok severim ben öyle cicekli pembeli seyleri.

Fiyatini sordum, soke oldum...1900 dediler biraz indirim yaparak 1800e kasik takimi ile birlikte verelim dediler.
Acikcasi cok pahali geldi bana, maalesef fiyatlari pek bilmiyorum. Diger magazalarda gördügüm yemek takimlarinin fiyatlarini sorarak kendimce arastirdim. Cogu magaza calisani bana Karacayi önermedi. Cin de üretiliyormus artik, ve bir parca kirildiginda garantisi oldugu halde, cok cok uzun sürüyormus yenisinin gelmesi.
Anlayacaginiz kafam allak bullak oldu.. Bir yandan aklim hala o takimda, diger yandan bana söylenenleri düsünüyorum. Aralik ayina Kadar karar vermek istiyorum cünkü dügün alisverisi icin Istanbula gidecegiz.

Önerilerinizi bekliyorum....

Canım benm ceyızm tamamen karaca,anneme aldıklarm da aynen. anneme aldgmı 3 yıldr kllanyruz cokda memnunuz

Aslında pahalı değil, diğer markalarda aynı hem çeyiz eşyası en kalitelisi olmalı. Bende 2015 te evleneceğim yeni aldım çeyiz seti olarak karacadan, yemek takımı,tencere takımı, kahvaltı takımı, çatal bıçak takımı herşey dahil 3,600 tl ödeme yaptım.

Ben yemek takımım 1-1,5 sene önce, 1600 liraydı indirime girmişti, çkb takımı hediyeliydi, ayiryetten indirim kuponundan faydalanmıştık. Sanırım 1500 liraya gelmişti.

Model bu ve şimdi ki fiyatı, 2199,00 tl

634557698791076797.jpg

Bu tarz modellerin fiyatları hep bu aralıklar da canım..

ben de yeni evlendim ve çeyizime karacadan aldım hep. Çok çok pahalı bu fiyat. Ben yemek takımı, çatal bıçak takımı, tencere takımı ve hediye olrak da kahvaltı takımını 1650 tl ye almıştım. Ocak ya da şubat ayıydı, çok uzun zaman olmadı yani...

1 ay önce bir karaca mağazasından seramik tencere seti aldım 26 cm. 5 parça kapaklarıyla beraber peşin 150 liranın az üstünde bir fiyata indirimli dediler. karaca mağazsında ama markası karaca değil. lakin diğerleridne farklı. ince ürünler 2 günde şekil değiştiriyor yamuluyor. oldukça kalın kenarları filan. kesinlikle ucuz ürünlerden farklı

hanımlar bende karacadan komple çeyiz takımı aldım fakat yemek takımında tencere setinde sorun yaşadım aldığım güne lanet ettim yemek takımının deseni çıktı tencere setinin kulpları yandı ne yapsam dibine tuttu,düdüklüsünün kapağı bozuldu bayiiden parça istiyoruz gelmiyor sürekli sıkıntı yaşadım o yüzden tavsiye etmiyorum..

hanımlar bende karacadan komple çeyiz takımı aldım fakat yemek takımında tencere setinde sorun yaşadım aldığım güne lanet ettim yemek takımının deseni çıktı tencere setinin kulpları yandı ne yapsam dibine tuttu,düdüklüsünün kapağı bozuldu bayiiden parça istiyoruz gelmiyor sürekli sıkıntı yaşadım o yüzden tavsiye etmiyorum..
Gecmiş olsun ben de Karaca dan yemek takımı almayı düşünüyordum, vazgeçecem galiba

Back