Karaca venüs yemek takımı

bence gayet güzel ama başka modellere de bakabilirsin..gerçi güzel bitmez içine hangisi sinerse artık:)

Selam gayet güzel geçenlerde arkadaşımın aldığı model ancak fiyat araştır derim vermiş oldugun linkte fiyat yazılı değil. Onun aldığı adresi sana link arıyorum
http://www.yenitutkunuz.com/Products/Karaca-Monalisa-12-Kisilik-84-Parca-Venus-Yemek-Takimi.html

Selam gayet güzel geçenlerde arkadaşımın aldığı model ancak fiyat araştır derim vermiş oldugun linkte fiyat yazılı değil. Onun aldığı adresi sana link arıyorum
Karaca Monalisa 12 Kişilik 84 Parça Venüs Yemek Takımı

Bugün nevresim takımlarımı almaya gittim üst kat mutfak arac gereclerine ayrılmış öylesine bakarken gözüme takıldı.Bu takım yanında da 91 parça çatal-kaşık-bıçak seti hediye 1498 tl fiyatlar konusunda pek bilgim yok ama bana uygun gibi geldi kampanyalı şu anda normalde çkb seti 648 tl dediler netten baktım gerçekten de öyle..

bnce daha şık ve sade modeller tercih etmelisin .bu biraz kahvaltı takımını andırıyo.benım gorusum tabı

Evet bı ara da tv de reklamı vardı arkadasım genelde tüm alışverişini buradan yapmakta Karaca da en ucuz site burası bı bak öyle bir kampanya varmi yoksada telefon ile sor çok ilgililer nevresimlerimi burdan aldım :)

güzel ama misafir takımı olarak çok şık değil..kahvaltı takımı gibi, ya da günlük takım gibi duruyor.. daha sade modellere bak bence.. renkli değil de sade, gümüş ya da altın yaldızlılar daha şık oluyor..

Hımmm..demek kahvaltı takımı gibi duruyor..ben de masaya canlılık katar ona uygun kırmızı yada dore tonlarında masa örtüsü kullanırım şık durur diye düşünmüştüm ama kafam karıştı şimdi :S

açıkcası banada cok kahvaltı takımı gıbı geldı
benımde karacadan hafıf kare bır model..baana alırken karacadan kenarı cok dık bır model almayın bulasık makınasında zamanla uclar gııdyor bıraz daha oval tercıh edebılırsınız demıslerdı ve canlı renklere kaydıgımda mumkun olduguncam acık renkler grı tonları alırsanız daha uzun ömürlü olur demişlerdi..
birde ben 2 sene önce yemek takımı+tencere seti+çaydanlık+cezve tak.+çatal bıçak takımını 1600 tl ye almıştım ıstersne bıraz daha arastır ıhtıyacın vcarsa tencere dahıl olan kampanyalardan al derım

Evet bı ara da tv de reklamı vardı arkadasım genelde tüm alışverişini buradan yapmakta Karaca da en ucuz site burası bı bak öyle bir kampanya varmi yoksada telefon ile sor çok ilgililer nevresimlerimi burdan aldım :)

Hiç internetten alışveriş yapmadım.O yüzden o konuda biraz tedirginim maleseff :18:

Back
X