karaca mı- korkmaz mı- emsan mı

Bende karacadan aldım ama çok pişman oldum.Karacanın tencereleri felan hiç iyi değilmiş bi yakınınp aldı kullanıyo yapıştırıyormuş sakın alma dedi.Emsan zaten karacaya ait bir markaymış.Bana kalırsa korkmaz daha iyidir.

bence yeni evliilerin evinde mutlaka korkmaz tombik 3lü set olmalı. ben evlenirken koca koca setler aldım şimdi bu üç tencereyi bir de seramik takımımı kullanıyorum diğerleri dolap bekliyor. 3 kişiyiz bize yetiyor. küçücüğle çorba orta boyuyla yemek yapıyorum pilav makarna sermaikte ohh miss!! şimdki aklım olsa sadece bu iki seti alırdım ne gerek var hangar gibi tencerelere.

Karaca kesinlikle ve kesinlikle tavsiye etmiyorum, tencereleri konusunda...
Tabaklarina diyecegim yok, benim de misafir tabaklarim Karaca`dan gayet memnunum.
Simdilik desen cikma durumu olmadi, fakat desenli tabaklarda dikkat edilmesi gereken en onemli unsur, bulasik makinasinda (bone china ve yaldiz desenliler icin gecerli) tablet kullanmamak. Zaten Karaca`nin magazasinda da bu konuyla ilgili bilgi veriyorlar. Tablet deterjanlarda deniz kumu bileseni oldugu icin, tabaklardaki desenlerin cizilerek silinmesine sebebiyet veriyor.Mumkun mertebe sivi makina deterjani kullanmakta fayda var. Ben oyle yapiyorum ve desenlerde herhangi bir sorun yok...

Tencerelerde daha titiz ve dikkatli olmani tavsiye ederim. Karaca`nin urunlerinde kalite acisindan SIKINTILAR var malesef. Her ne kadar uygun kampanyalari olsa da, kisa zamanda aldigin urunden pisman olmak istemiyorsan, daha uzun omurlu kullanabilecegin urunleri tercih etmende fayda var...

aynen benim çeyizimde gitti hepsinin kulpları yandı.yemek takımımı kullanmadım sizinki hangisinden karaca mı desenleri çıkıyormus die duydum ama?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…