Karaca Kahvaltı Seti ?

kullanırım diyorsan al, ben kutusundan dahi çıkarmadım henüz, konuyu görene kadar varlığını unutmuştum o derece

Öyle mi dersiniz :44:Eş adayım için kahvaltılar çok önemlidir hafta sonları kullanırız hem misafir gelince de şık gözükür diye düşünmüştüm

kahvaltı takımları insanı cezbetse de ben gereksiz olarak görüyorum. sonuçta evimizde yer alan yemek takımlarının pasta tabakları kullanılabilir. yemek takımına uygun tabaklarla mükemmel sofralar kurulabilir hatta ablam evlenirken ona kahvaltı takımı yerine çeşit çeşit çerezlik, reçellik aldık ne zaman gitsek çok güzel sofralar kurar bize. yine de karar sizin tabi.

Benzer bir takımı kullanıyorum ben gündelik olarak, çok da memnunum. Kahvaltı takımını gereksiz bulmuyorum özellikle hafta sonu keyif kahvaltılarında çok hoşuma gidiyor. Demliğine pek alışamadım, çay tiryakisiyim, inoxta demlenmiş ve sıcak çayı seviyorum, porselen demlik soğutuyor çayı. Demliğini limonata ya da portakal suyu için kullanıyorum pek de sevimli geliyor

Ben almadım kahvaltı seti gereksiz gördüm şimdi de iyiki almamışım diyorum çünkü düğün hediyeleri falan geliyor koyacak yer bile bulamıyorsun. kahvaltı takımım olsaydı da pek kullanmazdım heralde belki misafir gelirse diyelim.

Ben de sizin gibi düşünüyorum zaten bütün hafta çalışıyoruz evde kahvaltı edilmiyor haftasonları bu yüzden ozeniyorum şık kahvaltı sofralarına :) teşekkür ederim cevabınız için

Uzun lafin kisasi, hafta sonu esinle guzel bir kahvalti yapilabilinir, ustelik baharda geldi,

oyle tatli tabagi cay tabagi şu bu tabagi ile her ortami yakalamazsiniz,

ustelik hafta ici olsun hafta sonu olsun komsularini arkadaslarini davet edip eglenceli bir gun gecirebilirsiniz,

bu arada yeni evlenecekler icin az once okudugum tespit iyi idi, mutlaka evli ciftlere hediye gelecek turden kahvalti seti elbette bulunur, acele etmeye gerekte kalmaz,

gelirmi. . ! Gelir )

Canım bizim ailede kahvaltı çok önemlidir bol bol kahvltıda misafir ağırlarız benimde en sevdiğim öğün kahvaltı olduğu için Karaca'nın Country Rose serisinin yeşilini aldım,bence beğendiysen acaba kullanır mıyım falan diye düşünme yeni evli olcaksın cıvıl cıvıl takımlar niye kullanmayasın ayrıca gün tarzı yada çaya misafir ağırladığında da servis tabaklarını kullanırsın

çok teşekkür ederim yarın bakmaya gideceğim eğer oradada aynı beğeni devam ederse alıp geleceğim

Son düzenleme:
Kızlar takıma gidip baktım... Beğenmedim bakınca deseninde sıkıntı yok buradaki gibi fakat oyuncak gibi Tabakları çok küçük çok az şey sığar kayık tabaklarına ancak zeytin konulur. O yüzden vazgeçtim

31 Parça Diva Kare Bone Collection koduda SHF 355DP bi bak tavsiye ederim

sen bi alda kullanılır merak etme ama schaferin modelleri çok güzel bak tavsiye ederim benimde herşeyim schafer kahvaltı takımımda şu anda 2.kahvaltı takımını düşünüyorum

Teşekkür ederim :) Ama bu demlik bir çaydanlık altlığına oturmaz değil mi? inanın bilmediğimden soruyorum nasıl kullanabilirim ben bunu

oturmaz canım otutturmada zaten ama kahvaltı takımının demliğinde ayrı bi tadı oluyo ben onu daa çok seviyorum öyle yap normal demlikle demlemezsin emin ol schafer schafer :):)

kahvaltı seti almayı düşünmüyorum ben çok gereksiz geliyo modelleri görünce içim gidiyo aslında ama böyle kalabalık şeyleride sevmiyorum sonra onları koyucak yer bulamıcam onun yerine 12 kişilk günlük yemek takımı alırım daha çok işime yarar diye düşünüyorum

Kahvaltı takımı almaktan vazgeçmedim sadece Karaca'nın bu takımını almaktan vazgeçtim gidip görünce beğenmedim daha önce de dediğim gibi oyuncak gibi :) önerilere açığım model ve marka konusunda buarada Günaydınlar :)

Bende karaca ´ nın kahvaltı takımlarını beğenmiyorum o yüzden Emsan aldım sade, şık ve çok şeker

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Son düzenleme:
hanımlar bende karacadan komple çeyiz takımı aldım fakat yemek takımında tencere setinde sorun yaşadım aldığım güne lanet ettim yemek takımının deseni çıktı tencere setinin kulpları yandı ne yapsam dibine tuttu,düdüklüsünün kapağı bozuldu bayiiden parça istiyoruz gelmiyor sürekli sıkıntı yaşadım o yüzden tavsiye etmiyorum..

Kahvaltı takımı süper ben aynısından aldım çeyizime. Gereksiz diyenler var, bence olmazsa olmaz :)
Çünkü sunuma ve sofraya çok önem veriyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…