- Konu Sahibi okeanoss00
-
Öyle mi dersiniz :44:Eş adayım için kahvaltılar çok önemlidir hafta sonları kullanırız hem misafir gelince de şık gözükür diye düşünmüştüm
Eki Görüntüle 1016563
Arkadaşlar bu kahvaltı takımını almayı düşünüyorum sizce nasıl? Bir sitede fiyatını bayağı uygun buldum ama güvenlimidir bilemiyorum link vermek yasak değilse paylaşabilirim. Sıkıntım şurada ben bu işlerden pek anlamıyorum bu demliği nasıl kullanacağım benve kahvaltı seti gerekli midir yoksa bir yerden sonra bir kenara atılıyor mu? Güzel bayanlar bir el atıverin bana
Ben de sizin gibi düşünüyorum zaten bütün hafta çalışıyoruz evde kahvaltı edilmiyor haftasonları bu yüzden ozeniyorum şık kahvaltı sofralarına :) teşekkür ederim cevabınız içinBenzer bir takımı kullanıyorum ben gündelik olarak, çok da memnunum. Kahvaltı takımını gereksiz bulmuyorum özellikle hafta sonu keyif kahvaltılarında çok hoşuma gidiyor. Demliğine pek alışamadım, çay tiryakisiyim, inoxta demlenmiş ve sıcak çayı seviyorum, porselen demlik soğutuyor çayı. Demliğini limonata ya da portakal suyu için kullanıyorum pek de sevimli geliyor
Eki Görüntüle 1016563
Arkadaşlar bu kahvaltı takımını almayı düşünüyorum sizce nasıl? Bir sitede fiyatını bayağı uygun buldum ama güvenlimidir bilemiyorum link vermek yasak değilse paylaşabilirim. Sıkıntım şurada ben bu işlerden pek anlamıyorum bu demliği nasıl kullanacağım benve kahvaltı seti gerekli midir yoksa bir yerden sonra bir kenara atılıyor mu? Güzel bayanlar bir el atıverin bana
çok teşekkür ederim yarın bakmaya gideceğim eğer oradada aynı beğeni devam ederse alıp geleceğimCanım bizim ailede kahvaltı çok önemlidir bol bol kahvltıda misafir ağırlarız benimde en sevdiğim öğün kahvaltı olduğu için Karaca'nın Country Rose serisinin yeşilini aldım,bence beğendiysen acaba kullanır mıyım falan diye düşünme yeni evli olcaksın cıvıl cıvıl takımlar niye kullanmayasın ayrıca gün tarzı yada çaya misafir ağırladığında da servis tabaklarını kullanırsın
Kızlar takıma gidip baktım... Beğenmedim bakınca deseninde sıkıntı yok buradaki gibi fakat oyuncak gibiTabakları çok küçük çok az şey sığar kayık tabaklarına ancak zeytin konulur. O yüzden vazgeçtim [/
Kızlar takıma gidip baktım... Beğenmedim bakınca deseninde sıkıntı yok buradaki gibi fakat oyuncak gibiTabakları çok küçük çok az şey sığar kayık tabaklarına ancak zeytin konulur. O yüzden vazgeçtim [/
ben de kahvaltı takımının gereksiz olmadığını düşünenlerden yanayım çeyizime 12 kişilik aldım hem de çok uygun fiyata rengarenk... ayrıca pasta takımı olarak da kullanılabilir servis tabağı çok bence kahvaltı takımsız olmaz
Eki Görüntüle 1016563
normalde sürekli kullanmıyorsun misafirlerin gelince bide beş çaylarında falan kullanılıyorsun bence gerekli ama daha kullanışlı hep kullabileceğin takımlarda var onları bAk istersen demliği daha kullanışlı olan :))
42 parça kendi sitesinde 297 lira. Başka bir sitede 249'a buldum ben taksit imkanı da var. Bayağı zamandır karaca olsun bernardo kütahya porselen bakıyorum fiyatlar bu civarda hep. Sizce çok mu pahalı? Demliği nasıl kullanacağım sorusu dışında modelini desenini çok beğendim
Teşekkür ederim :) Ama bu demlik bir çaydanlık altlığına oturmaz değil mi? inanın bilmediğimden soruyorum nasıl kullanabilirim ben bunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?