- 7 Nisan 2011
- 226
- 18
- 68
- Konu Sahibi okeanoss00
hani çok parçalı setler oluyor çeyiz seti öyle vbişi alınca kahvaltı takımıda oluyor.300 tl demişin.bence dediğimide değerlendir:)Bence onunla ben de uğraşmam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hani çok parçalı setler oluyor çeyiz seti öyle vbişi alınca kahvaltı takımıda oluyor.300 tl demişin.bence dediğimide değerlendir:)Bence onunla ben de uğraşmam
Evet öyleyimiş ama diğer parçaları çok güzel demlik yüzünden vazgeçmek saçma olur mu ki ah bu kararsızlığım
Amaaaan be cnm taktgn şeye bak. Bisürü porselen demlıkler var. Alırsın bu takıma uygun bişey tamam işte oldu btti :) hem fiyatıda uygun ki bide Karacanın. Bence al gitsin sen beğenmişsin onu. Hee bana sorarsan ben kahvaltıda azcık daha renkli seylerden yanayım :)
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
tabaklarin desenleri cok guzel modelide guzel ama oyuncak gibi kucuk degilmi ozellikle misafir kahvaltilarimiz zengin olur takimin yanina baska tabak kullanmak icime sinmiyor bunlarda pek kucul valla iki sira zeytin koy dolar o servis tabaklari :)
http://www.kadıncamoda.com/kutahya-...li-kutahya-porselen-kahvalti-takimi-modelleri
Canim kizlara katiliyorum caydanlik biraz kullanissiz. Ben cok arastirdim sonuc olarak gecen ay kutahya porselenden aldim. Caydanlik yerine kettle olmasi karar vermemdeki en buyuk etkendi. Resim eklemeyi beceremedigim icin linkini atiyorum umarim yardimci olur :)
Benmde kahvalti takimim var ama misafire kullaniyorum sadece kapaklari olmuyor zatenn gunluk koyuyorsn snra baska saklama kaplarina kaldiriyorsn ne gerek varki porselende cay icmeyi sevmem bnce cabuk sogutuyor eger ben severim hergun taze kahvaltiliklarimi koyar geri kaldirir yikarim diyorsan almalisin ben kapakli kahvalti tabagi aldim 5 li onu kullaniyorum hic takimi ckiarmiyorum
Güle güle kullan inşallah :) ne kadara aldınız acaba?
Ben çalışıyorum her gün kullanamam bunları zaten :) hafta sonları ve misafirim gelince kullanırım diye düşünüyorum. Yorumunuz için teşekkür ederim :)
Eki Görüntüle 1016563
Arkadaşlar bu kahvaltı takımını almayı düşünüyorum sizce nasıl? Bir sitede fiyatını bayağı uygun buldum ama güvenlimidir bilemiyorum link vermek yasak değilse paylaşabilirim. Sıkıntım şurada ben bu işlerden pek anlamıyorum bu demliği nasıl kullanacağım ben ve kahvaltı seti gerekli midir yoksa bir yerden sonra bir kenara atılıyor mu? Güzel bayanlar bir el atıverin bana
Kettle olduğu için biraz daha pahalı sanırım iyi günlerde kullanın :)Tesekkur ederim :) outlet magazandan 350 ye aldim 42 parcasini
Almadan önce gidip yerinde görmemde yarar var sanırımben magazada gordugumde ozellikle karacanin bu desenli modellerinin servis tabaklari cok kucuk gelmisti. bence demlikten cok daha onemli ben porlanddan hangi urunu kullanacaksam tek tek alip takim yapacagim. kahvalti takimina ayri tabak kullanacaksam ne anladim o isten bsy. kucucuk tabaklara peynir zeytin koysalar bana valla cimri derim
merhaba, karaca kahvaltı setine gectigimiz haftalarda bende bakmis idim, 220-240 TL arasi idi sanirim fiyati,
ben begendim ve garanti kapsami hosuma da gitti, kirilmasina karsin 5 yil ve boyasinin kalkmasina karsin omur boyu garanti sundular,
kahvalti seti her eve lazimdir, 6 kisilik olarak satiliyor,
almanda yarar var, sonradan sıkılacagin turden bir set olmadigini goreceksin,
saygilarimla,
ben aldım ve daha hiç kullanmadım. anneler günü indirimiyle almıştım keşke almasaymışım. oldukça gereksiz...