• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karaca Kahvaltı Seti ?

Amaaaan be cnm taktgn şeye bak. Bisürü porselen demlıkler var. Alırsın bu takıma uygun bişey tamam işte oldu btti :) hem fiyatıda uygun ki bide Karacanın. Bence al gitsin sen beğenmişsin onu. Hee bana sorarsan ben kahvaltıda azcık daha renkli seylerden yanayım :)

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Evet öyleyimiş:1: ama diğer parçaları çok güzel demlik yüzünden vazgeçmek saçma olur mu ki ah bu kararsızlığım:36:

Yok canım niye saçma olsun ki.. İllaki çaydanlık olarak kullanmak zorunda değilsin sosluk vs gibi bişey de ollabilir.. Mesela yoğurt da konulabilir hani mantının üzerine dökülsün gibisinden gibi gibi :27: :34:

Amaaaan be cnm taktgn şeye bak. Bisürü porselen demlıkler var. Alırsın bu takıma uygun bişey tamam işte oldu btti :) hem fiyatıda uygun ki bide Karacanın. Bence al gitsin sen beğenmişsin onu. Hee bana sorarsan ben kahvaltıda azcık daha renkli seylerden yanayım :)

Ben çiçek böcek pek sevmediğim için tabakları da farklı olunca pek bir beğendim :1: diğer renklilerde hep çiçek oluyor. Gösterebileceğiniz önerilere açığım :8:

Çiçek bende sevmem ama kırmızı beyaza fazla bi zaafım var sanırım kahvaltı takımında iştah açıcı gelıo herhalde :D bende bi ara bayaa bi arastrdm bu kahvaltılıklarıda çok kararsızım bn bide bişey begenıorm bitanesı kötü oluo soğuyorum heh şu işte ddgm bi kahvaltı setine rastlayamadm hiç.

Benmde kahvalti takimim var ama misafire kullaniyorum sadece kapaklari olmuyor zatenn gunluk koyuyorsn snra baska saklama kaplarina kaldiriyorsn ne gerek varki porselende cay icmeyi sevmem bnce cabuk sogutuyor eger ben severim hergun taze kahvaltiliklarimi koyar geri kaldirir yikarim diyorsan almalisin ben kapakli kahvalti tabagi aldim 5 li onu kullaniyorum hic takimi ckiarmiyorum

tabaklarin desenleri cok guzel modelide guzel ama oyuncak gibi kucuk degilmi ozellikle misafir kahvaltilarimiz zengin olur takimin yanina baska tabak kullanmak icime sinmiyor bunlarda pek kucul valla iki sira zeytin koy dolar o servis tabaklari :)

Benmde kahvalti takimim var ama misafire kullaniyorum sadece kapaklari olmuyor zatenn gunluk koyuyorsn snra baska saklama kaplarina kaldiriyorsn ne gerek varki porselende cay icmeyi sevmem bnce cabuk sogutuyor eger ben severim hergun taze kahvaltiliklarimi koyar geri kaldirir yikarim diyorsan almalisin ben kapakli kahvalti tabagi aldim 5 li onu kullaniyorum hic takimi ckiarmiyorum

Ben çalışıyorum her gün kullanamam bunları zaten :) hafta sonları ve misafirim gelince kullanırım diye düşünüyorum. Yorumunuz için teşekkür ederim :)

ben magazada gordugumde ozellikle karacanin bu desenli modellerinin servis tabaklari cok kucuk gelmisti. bence demlikten cok daha onemli ben porlanddan hangi urunu kullanacaksam tek tek alip takim yapacagim. kahvalti takimina ayri tabak kullanacaksam ne anladim o isten bsy. kucucuk tabaklara peynir zeytin koysalar bana valla cimri derim :D

Ben çalışıyorum her gün kullanamam bunları zaten :) hafta sonları ve misafirim gelince kullanırım diye düşünüyorum. Yorumunuz için teşekkür ederim :)

Misafire cok sik oluyor masa farkli duruyor daha gosterisli duruyor. Ama arkadaslara katiliyorum demlikli olanlari var bnmki demlikli daha kullanisli olur. Simdiden hayirli olsun:))

Eki Görüntüle 1016563
Arkadaşlar bu kahvaltı takımını almayı düşünüyorum sizce nasıl? Bir sitede fiyatını bayağı uygun buldum ama güvenlimidir bilemiyorum link vermek yasak değilse paylaşabilirim. Sıkıntım şurada ben bu işlerden pek anlamıyorum bu demliği nasıl kullanacağım ben :1: ve kahvaltı seti gerekli midir yoksa bir yerden sonra bir kenara atılıyor mu? Güzel bayanlar bir el atıverin bana :1:

merhaba, karaca kahvaltı setine gectigimiz haftalarda bende bakmis idim, 220-240 TL arasi idi sanirim fiyati,

ben begendim ve garanti kapsami hosuma da gitti, kirilmasina karsin 5 yil ve boyasinin kalkmasina karsin omur boyu garanti sundular,

kahvalti seti her eve lazimdir, 6 kisilik olarak satiliyor,

almanda yarar var, sonradan sıkılacagin turden bir set olmadigini goreceksin,

saygilarimla,

ben magazada gordugumde ozellikle karacanin bu desenli modellerinin servis tabaklari cok kucuk gelmisti. bence demlikten cok daha onemli ben porlanddan hangi urunu kullanacaksam tek tek alip takim yapacagim. kahvalti takimina ayri tabak kullanacaksam ne anladim o isten bsy. kucucuk tabaklara peynir zeytin koysalar bana valla cimri derim :D
Almadan önce gidip yerinde görmemde yarar var sanırım:1:

merhaba, karaca kahvaltı setine gectigimiz haftalarda bende bakmis idim, 220-240 TL arasi idi sanirim fiyati,

ben begendim ve garanti kapsami hosuma da gitti, kirilmasina karsin 5 yil ve boyasinin kalkmasina karsin omur boyu garanti sundular,

kahvalti seti her eve lazimdir, 6 kisilik olarak satiliyor,

almanda yarar var, sonradan sıkılacagin turden bir set olmadigini goreceksin,

saygilarimla,

Çok teşekkür ederim :) ben de gidip yakından bakacağım

ben aldım ve daha hiç kullanmadım. anneler günü indirimiyle almıştım keşke almasaymışım. oldukça gereksiz...

Öyle mi dersiniz :44:Eş adayım için kahvaltılar çok önemlidir hafta sonları kullanırız hem misafir gelince de şık gözükür diye düşünmüştüm

Back