- 24 Ekim 2012
- 8.286
- 9.878
- 248
- Konu Sahibi okeanoss00
-
Eki Görüntüle 1016563
Arkadaşlar bu kahvaltı takımını almayı düşünüyorum sizce nasıl? Bir sitede fiyatını bayağı uygun buldum ama güvenlimidir bilemiyorum link vermek yasak değilse paylaşabilirim. Sıkıntım şurada ben bu işlerden pek anlamıyorum bu demliği nasıl kullanacağım benve kahvaltı seti gerekli midir yoksa bir yerden sonra bir kenara atılıyor mu? Güzel bayanlar bir el atıverin bana
normalde sürekli kullanmıyorsun misafirlerin gelince bide beş çaylarında falan kullanılıyorsun bence gerekli ama daha kullanışlı hep kullabileceğin takımlarda var onları bAk istersen demliği daha kullanışlı olan :))
Ben böyle çiçekli böcekli şeylerden pek hoşlanmıyorum :)) 42 parçaymış bu açıkçası farklı diye ilgimi çekti tabakları 4 yapraklı yoncaya benziyor :) Ama demlik konusunda kararsızım nasıl kullanılır ki bu
Eki Görüntüle 1016563
Arkadaşlar bu kahvaltı takımını almayı düşünüyorum sizce nasıl? Bir sitede fiyatını bayağı uygun buldum ama güvenlimidir bilemiyorum link vermek yasak değilse paylaşabilirim. Sıkıntım şurada ben bu işlerden pek anlamıyorum bu demliği nasıl kullanacağım benve kahvaltı seti gerekli midir yoksa bir yerden sonra bir kenara atılıyor mu? Güzel bayanlar bir el atıverin bana
Karaca'nın ürünleri hem kaliteli hem de çok modern.. Modeli de gayet hoş bence
Eki Görüntüle 1016563
Teşekkür ederim :) Ama bu demlik bir çaydanlık altlığına oturmaz değil mi? inanın bilmediğimden soruyorum nasıl kullanabilirim ben bunu
Gerçekten mi buna çok sevindim :) siz kullandınız mı peki? Özellikle bu demlik pek bir tuhafArkadaşım aynı koleksiyonun pembe çiçeklisini aldım geçen ay, 400 tl idi.. :)
Çok kaliteli bir takım, güle güle kullan .. :)
Cnm bunu pek kullanabılcegnı sanmıorm cnku onu kullanman için ayrı bi çaydanlıkta cayını demleyıp daha sonra onun içine çayından suyundan koyman gerek :) sabah kahvaltısındada kim uğraşır bunla
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Anneme sordum şimdi hem demini hem suyunu koyarak kullanılıyormuşkim uğraşır ki onunla süs içinmiş sadece
Gerçekten mi buna çok sevindim :) siz kullandınız mı peki? Özellikle bu demlik pek bir tuhaf
bence çok hoş bir takım fiyatıda güzel.böyle ürünlerde porselenine bakıcaksın canım kalın olmasın.valla bence gerekli bişi kahvaltı takımı ben sürekli kullanıyorum.porselen çaydanlığa gelince de çayı çaydanlıkta demliyosun bardağa nasıl çayı koyuyosak o porselen demliğede o şekilde koyup sunum yapıyorsun canım.anlıyacagın 2 kişiyle kullanılmaz.diyelim ki bi mevlit okuttun gün yaptın kahvaltıya kalabalık birilerini cagırdın o zaman kullanıcan.iyi günlerde kullan:)
Bence onunla ben de uğraşmamdemliğin aynı şekillisi bende var 8 yıllık evliyim bir kere kullanmadımcünkü bir sürü değişik çaydanlık alıyorum gerek kalmıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?