• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karaca Kahvaltı Seti ?

okeanoss00

Kedileri severim :)
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2012
8.286
9.878
248
$karaca.jpg
Arkadaşlar bu kahvaltı takımını almayı düşünüyorum sizce nasıl? Bir sitede fiyatını bayağı uygun buldum ama güvenlimidir bilemiyorum link vermek yasak değilse paylaşabilirim. Sıkıntım şurada ben bu işlerden pek anlamıyorum bu demliği nasıl kullanacağım ben :1: ve kahvaltı seti gerekli midir yoksa bir yerden sonra bir kenara atılıyor mu? Güzel bayanlar bir el atıverin bana :1:

Eki Görüntüle 1016563
Arkadaşlar bu kahvaltı takımını almayı düşünüyorum sizce nasıl? Bir sitede fiyatını bayağı uygun buldum ama güvenlimidir bilemiyorum link vermek yasak değilse paylaşabilirim. Sıkıntım şurada ben bu işlerden pek anlamıyorum bu demliği nasıl kullanacağım ben :1: ve kahvaltı seti gerekli midir yoksa bir yerden sonra bir kenara atılıyor mu? Güzel bayanlar bir el atıverin bana :1:

normalde sürekli kullanmıyorsun misafirlerin gelince bide beş çaylarında falan kullanılıyorsun bence gerekli ama daha kullanışlı hep kullabileceğin takımlarda var onları bAk istersen demliği daha kullanışlı olan :))

normalde sürekli kullanmıyorsun misafirlerin gelince bide beş çaylarında falan kullanılıyorsun bence gerekli ama daha kullanışlı hep kullabileceğin takımlarda var onları bAk istersen demliği daha kullanışlı olan :))

Ben böyle çiçekli böcekli şeylerden pek hoşlanmıyorum :)) 42 parçaymış bu açıkçası farklı diye ilgimi çekti tabakları 4 yapraklı yoncaya benziyor :) Ama demlik konusunda kararsızım nasıl kullanılır ki bu :1:

Ben böyle çiçekli böcekli şeylerden pek hoşlanmıyorum :)) 42 parçaymış bu açıkçası farklı diye ilgimi çekti tabakları 4 yapraklı yoncaya benziyor :) Ama demlik konusunda kararsızım nasıl kullanılır ki bu :1:

yani bencede böyle daha normal demlikli olan bişey bak :))

Eki Görüntüle 1016563

Karaca'nın ürünleri hem kaliteli hem de çok modern.. Modeli de gayet hoş bence (:

Karaca'nın ürünleri hem kaliteli hem de çok modern.. Modeli de gayet hoş bence (:

Teşekkür ederim :) Ama bu demlik bir çaydanlık altlığına oturmaz değil mi? inanın bilmediğimden soruyorum nasıl kullanabilirim ben bunu:1:

Eki Görüntüle 1016563

valla gün mün olursa anca kullanıorm ben

düzz tabak cam ınce bellı bardak takımı fıx

fıyatı ne kadarmıs ama hızır acıl gbı cok uygunsa al
karaca home urunlerı cok guzel:)

mısafırın gelıosa kullanırsın ama bıze eve gelenler ınce bellı bardakta ıcıo ablamlara verdım ben bardakları demlıde pek ısıme yaramadı

eger kullanırım dersen en kotu bayramdan baryama kullan dedım gbı fıyat onemlı

Son düzenleme:
42 parça kendi sitesinde 297 lira. Başka bir sitede 249'a buldum ben taksit imkanı da var. Bayağı zamandır karaca olsun bernardo kütahya porselen bakıyorum fiyatlar bu civarda hep. Sizce çok mu pahalı? Demliği nasıl kullanacağım sorusu dışında modelini desenini çok beğendim:9:

Teşekkür ederim :) Ama bu demlik bir çaydanlık altlığına oturmaz değil mi? inanın bilmediğimden soruyorum nasıl kullanabilirim ben bunu:1:

Rica ederim (: Bende pek bilmiyorum :27: oturmaz sanırımm (: bi bakalım ne işe yarıyormuş bu demliklerrr

Arkadaşım aynı koleksiyonun pembe çiçeklisini aldım geçen ay, 400 tl idi.. :)
Çok kaliteli bir takım, güle güle kullan .. :)

Cnm bunu pek kullanabılcegnı sanmıorm cnku onu kullanman için ayrı bi çaydanlıkta cayını demleyıp daha sonra onun içine çayından suyundan koyman gerek :) sabah kahvaltısındada kim uğraşır bunla :D

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Arkadaşım aynı koleksiyonun pembe çiçeklisini aldım geçen ay, 400 tl idi.. :)
Çok kaliteli bir takım, güle güle kullan .. :)
Gerçekten mi buna çok sevindim :) siz kullandınız mı peki? Özellikle bu demlik pek bir tuhaf :1:

Cnm bunu pek kullanabılcegnı sanmıorm cnku onu kullanman için ayrı bi çaydanlıkta cayını demleyıp daha sonra onun içine çayından suyundan koyman gerek :) sabah kahvaltısındada kim uğraşır bunla :D

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Hafta sonları bir de misafirim gelince kullanırım diye düşünmüştüm. Kullanışsız derken sadece demligi kastettiniz değil mi diğerleri kullanılır bence :8:

Anneme sordum şimdi hem demini hem suyunu koyarak kullanılıyormuş (: kim uğraşır ki onunla süs içinmiş sadece :27:

Anneme sordum şimdi hem demini hem suyunu koyarak kullanılıyormuş (: kim uğraşır ki onunla süs içinmiş sadece :27:

Evet öyleyimiş:1: ama diğer parçaları çok güzel demlik yüzünden vazgeçmek saçma olur mu ki ah bu kararsızlığım:36:

bence çok hoş bir takım fiyatıda güzel.böyle ürünlerde porselenine bakıcaksın canım kalın olmasın.valla bence gerekli bişi kahvaltı takımı ben sürekli kullanıyorum.porselen çaydanlığa gelince de çayı çaydanlıkta demliyosun bardağa nasıl çayı koyuyosak o porselen demliğede o şekilde koyup sunum yapıyorsun canım.anlıyacagın 2 kişiyle kullanılmaz.diyelim ki bi mevlit okuttun gün yaptın kahvaltıya kalabalık birilerini cagırdın o zaman kullanıcan.iyi günlerde kullan:)

bence çok hoş bir takım fiyatıda güzel.böyle ürünlerde porselenine bakıcaksın canım kalın olmasın.valla bence gerekli bişi kahvaltı takımı ben sürekli kullanıyorum.porselen çaydanlığa gelince de çayı çaydanlıkta demliyosun bardağa nasıl çayı koyuyosak o porselen demliğede o şekilde koyup sunum yapıyorsun canım.anlıyacagın 2 kişiyle kullanılmaz.diyelim ki bi mevlit okuttun gün yaptın kahvaltıya kalabalık birilerini cagırdın o zaman kullanıcan.iyi günlerde kullan:)

Teşekkür ederim ben de çok beğendim çok hoşuma gitti almadan önce sizlere bir danisayim dedim iyi de etmişim :16:

demliğin aynı şekillisi bende var 8 yıllık evliyim bir kere kullanmadım :D:D:D cünkü bir sürü değişik çaydanlık alıyorum gerek kalmıyor.

Back