• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

karaca home nevresim ve pike takimlari

mnskc

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2011
630
406
158
İstanbul
arkadaslar ben kelebek desenini kelebekleri cok begenyorum ve karacadaki su nevresim takimi cok osuma gitti sirf deseninden dolayi
$345.webp
karaca home pike takimini almayi dusunuyorum nevresim takimim cok var ama karaca hakkinda hic fikrim yok. iki yikamada rengi falan solar mi diye de tereddutte kaldim. kullanan arkadaslarin yorumunu bekliyorum..

Karaca'nın pike takımları pek pike gibi değil yahu. :/ incecik çarşaf gibi. ben de çok beğendim bi takım ama alamadım pike gibi gelmedi. Taçın aldım.

Karaca'nın pike takımları pek pike gibi değil yahu. :/ incecik çarşaf gibi. ben de çok beğendim bi takım ama alamadım pike gibi gelmedi. Taçın aldım.

aslinda ince olmasi yaz icin avantaj ama pike gibi dokusu yoksada alinmaz o zaman. tesekkur ederim verdiginiz bilgiler icin:)

Rica ederim, nevresim takımları çok tatlı ama dediğim gibi pike takımında pikesinde normal pike dokusu yok mesela Taçın ya da English Home daki pikeler gibi değil. Çarşafın azcık kalını :) ben de elleyip şaşırmıştım. Aklım desenlerde kalsa da almadım. :)

Karacanın nevresim takımlarını gördüm ama pikelerini görmemiştim. Bende bugün markafonide buğra homenin pikelerini gördüm ,hoşuma gitti ama karar veremedim, hem set olarak var hem tek pike çok kararsız kaldım açıkçası ....

Desenleri çok güzel bayılıyorum nevresim takımlarının desenlerine ama kalitesi hakkında hiçbir fikrim yok malesef.

gercektn bnde karacanın desenlerini cok begendm 4 tanesi 380 tutuo nevresmlrn ve aldıgıma degermi renkleri solarmı emin olmadan alamıorum yok mu deneyen bilen kullanankineeee :37::18:

Karacanın nevresim takımlarını gördüm ama pikelerini görmemiştim. Bende bugün markafonide buğra homenin pikelerini gördüm ,hoşuma gitti ama karar veremedim, hem set olarak var hem tek pike çok kararsız kaldım açıkçası ....

Bana Fiyatları Pahalı geldi biraz.
Cotton Box ürünleri güzeldir tavsiye ederim. Veya Kupon ve İssimo'da olabilir.

Cotton Box
Buradaki fiyatlar fena değil gibi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X