• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

karaca home hakkında

tammam

maziden biri..
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2012
350
16
68
kızlar merhaba
aranızda karaca home ürünleri kullanan var mı pikesi nevresim takımları nasıldır bilen duyan varsa yorumlarınızı bekliyorum
şu pike takımı hoşuma gitti 100 lira çift kişilik alayım mı ne dersiniz renkleri solar mı? yoksa başka markadan mı bakayım?
$linda pike-800x993.webp

kızlar merhaba
aranızda karaca home ürünleri kullanan var mı pikesi nevresim takımları nasıldır bilen duyan varsa yorumlarınızı bekliyorum
şu pike takımı hoşuma gitti 100 lira çift kişilik alayım mı ne dersiniz renkleri solar mı? yoksa başka markadan mı bakayım?
Eki Görüntüle 1102511

canım ben de bu aralar mefruşat işleriyle ilgileniyorum ve karacayı da araştırdım. Piyasada şuan karaca ürünleri bayağı rağbet görüyor bunun birinci sebebi isim olarak tercih edilmesi ikinci sebebi ise ürünlerinin kaliteli ve modern dizayna sahip olması. Kendim alıp kullanmadım ama özellikle pike takımından alıp kullanmak istiyorum. Ben bir kaç parça bir şey aldım fakat tercihimi sarev den yana kullandım çünkü ciddi anlamda çok kaliteli ürünleri var ama karacada sarev e yakın kalite anlamında. Benim sarev i birazda fiyat açısından daha uygun bi yerden bulunca aldım bi kaç bir şey. Umarım yardımcı olabilmişimdir.

Banada kayınvalidem almış nevresim ve battaniyesini.
Nevresimi ilerleyen dönemde kullanırım o zaman yazarım sana cnm:34:

Ben tek kisiligini kullaniyorum 2 kere 30 derecede yikadim ve carsafim mordan mat bir pembeye dondu canim, cok guvenerek alma yani daha kaliteyi oturtamamislar, daha 2 yildir nevresim uretiyorlar cunku. Ha benim sansima kotu ciktiysa bilemem ama seni yaniltmak istemem :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kızlar merhaba
Eki Görüntüle 1102511

karaca home hakkında iyi seyler duymadım canım forumu okudum 4 tane nevresım takımı almadan once karaca home ıcın sikayetvar . com da da cok sıkayet var.

Back
X