Jolyss Guru Kayıtlı Üye 26 Temmuz 2011 3.712 2.367 10 Aralık 2016 Konu Sahibi Jolyss #1 Merhaba arkadaslar, Karacadan celik tencere seti almayi dusunuyorum. Nilufer modelini.. kullananlar varmi acaba icinizde ? yorumlariniz icin simdiden tesekkurler..
Merhaba arkadaslar, Karacadan celik tencere seti almayi dusunuyorum. Nilufer modelini.. kullananlar varmi acaba icinizde ? yorumlariniz icin simdiden tesekkurler..
A askingul Aktif Üye Kayıtlı Üye 23 Ağustos 2015 109 19 34 18 Aralık 2016 Konu Sahibi Jolyss #2 ben Aldım cnm ama daha kullanmadm uyguna aldm herşeyi ordan alınca
mavibeyazz Aktif Üye Kayıtlı Üye 22 Temmuz 2015 647 456 13 Ocak 2017 Konu Sahibi Jolyss #3 Karacanin celik tencerelerini pek onermezler.. kisa omurludur. Almamis olmanizi dilerim. Jolyss .!.: Merhaba arkadaslar, Karacadan celik tencere seti almayi dusunuyorum. Nilufer modelini.. kullananlar varmi acaba icinizde ? yorumlariniz icin simdiden tesekkurler.. Genişletmek için tıkla...
Karacanin celik tencerelerini pek onermezler.. kisa omurludur. Almamis olmanizi dilerim. Jolyss .!.: Merhaba arkadaslar, Karacadan celik tencere seti almayi dusunuyorum. Nilufer modelini.. kullananlar varmi acaba icinizde ? yorumlariniz icin simdiden tesekkurler.. Genişletmek için tıkla...
Jolyss Guru Kayıtlı Üye 26 Temmuz 2011 3.712 2.367 13 Ocak 2017 Konu Sahibi Jolyss #4 askingul .!.: ben Aldım cnm ama daha kullanmadm uyguna aldm herşeyi ordan alınca Genişletmek için tıkla... mavibeyazz .!.: Karacanin celik tencerelerini pek onermezler.. kisa omurludur. Almamis olmanizi dilerim. Genişletmek için tıkla... Tefalden aldim tencerelerimi.. hem celik hem granitleri.. karacanin tencerelerinden evet kimse memnun degilmis..
askingul .!.: ben Aldım cnm ama daha kullanmadm uyguna aldm herşeyi ordan alınca Genişletmek için tıkla... mavibeyazz .!.: Karacanin celik tencerelerini pek onermezler.. kisa omurludur. Almamis olmanizi dilerim. Genişletmek için tıkla... Tefalden aldim tencerelerimi.. hem celik hem granitleri.. karacanin tencerelerinden evet kimse memnun degilmis..
mavibeyazz Aktif Üye Kayıtlı Üye 22 Temmuz 2015 647 456 13 Ocak 2017 Konu Sahibi Jolyss #5 Jolyss .!.: Tefalden aldim tencerelerimi.. hem celik hem granitleri.. karacanin tencerelerinden evet kimse memnun degilmis.. Genişletmek için tıkla... Gule gule kullanin :) bnmde pilav tencerem ve bi kac tavam tefalden , guzeller. Yalniz tefalin rondosundan hic memnun degilim
Jolyss .!.: Tefalden aldim tencerelerimi.. hem celik hem granitleri.. karacanin tencerelerinden evet kimse memnun degilmis.. Genişletmek için tıkla... Gule gule kullanin :) bnmde pilav tencerem ve bi kac tavam tefalden , guzeller. Yalniz tefalin rondosundan hic memnun degilim
Jolyss Guru Kayıtlı Üye 26 Temmuz 2011 3.712 2.367 14 Ocak 2017 Konu Sahibi Jolyss #6 mavibeyazz .!.: Gule gule kullanin :) bnmde pilav tencerem ve bi kac tavam tefalden , guzeller. Yalniz tefalin rondosundan hic memnun degilim Genişletmek için tıkla... Sagol cnm sende gule gule kullan.. ben tefalin rondosu almadim acikcasi..
mavibeyazz .!.: Gule gule kullanin :) bnmde pilav tencerem ve bi kac tavam tefalden , guzeller. Yalniz tefalin rondosundan hic memnun degilim Genişletmek için tıkla... Sagol cnm sende gule gule kullan.. ben tefalin rondosu almadim acikcasi..