Selam kızlar şimdiye kadar birçok diyet araştırdım yapmaya kalktım olmadı yapamadım ama şuan karabuğday diyetini okudum mantıklı geldi denemeye değer ✌ kendime takım arkadaşları arıyorum tam destek kilolardan kurtulalım. En önemli diyet motivasyondur şimdi diyeti paylaşıyorum
Karabuğday diyeti – 10-14 GÜN PLANI
Karabuğday ile kilo verme programının menüsü son derece sıkı ve basittir. Her gün 1 bardak karabuğday yemekse zorunlu. Bunun için öncelikle karabuğday lapası hazırlamayı öğrenelim.
Karabuğday lapası nasıl hazırlanır:
Bir bardak karabuğday alın,
Üzerine 2 bardak kaynar su ekleyin ve sabaha kadar bırakın. Karabuğday gece boyunca suyu emer.
Sabah tamamen kullanılmaya hazır.
Bu lapayı gün boyunca yemelisiniz. Ne kadar canınız isterse, o kadar yiyin.
Diyet boyunca hep aynı yemeği yiyeceğiniz için karabuğdaylı kilo verme programına sadık kalmak sizi biraz zorlayacak. Neyse ki, bu diyetle şunları da yiyebileceksiniz:
Günde 1-2 porsiyon meyve, elma doğru bir seçenek olur.
Meyve püresi ya da güneşte kurutulmuş meyveler uygundur. Bu sayede kesinlikle diyetinizi daha uzun süre takip edebileceksiniz.
Karabuğday diyeti kuralları:
Gün boyunca 1 litre kefir tüketin (% 1 -% 1.6 yağ içerir). Aslında yemekten 30 dakika sonra kefir içmeyi tercih ederseniz sizin için daha sağlıklı olur.
Bol bol su için (günde en az 2 litre).
Yemek esnasında su içmeyin.
Günde bir fincan kahve veya çay tüketebilirsiniz. Bu diyet planı sırasında kahve veya çay içmemeniz daha doğru olur.
Lütfen tuz, şeker, baharat tüketmeyin.
Çok fazla acıkmışsanız, gün boyunca 100-150 gram yoğurt yiyebilirsiniz.