- 13 Aralık 2016
- 51
- 12
- 31
Selam kızlar şimdiye kadar birçok diyet araştırdım yapmaya kalktım olmadı yapamadım ama şuan karabuğday diyetini okudum mantıklı geldi denemeye değer ✌ kendime takım arkadaşları arıyorum tam destek kilolardan kurtulalım. En önemli diyet motivasyondur şimdi diyeti paylaşıyorum
Karabuğday diyeti – 10-14 GÜN PLANI
Karabuğday ile kilo verme programının menüsü son derece sıkı ve basittir. Her gün 1 bardak karabuğday yemekse zorunlu. Bunun için öncelikle karabuğday lapası hazırlamayı öğrenelim.
Karabuğday lapası nasıl hazırlanır:
Gün boyunca 1 litre kefir tüketin (% 1 -% 1.6 yağ içerir). Aslında yemekten 30 dakika sonra kefir içmeyi tercih ederseniz sizin için daha sağlıklı olur.
Karabuğday diyeti – 10-14 GÜN PLANI
Karabuğday ile kilo verme programının menüsü son derece sıkı ve basittir. Her gün 1 bardak karabuğday yemekse zorunlu. Bunun için öncelikle karabuğday lapası hazırlamayı öğrenelim.
Karabuğday lapası nasıl hazırlanır:
- Bir bardak karabuğday alın,
- Üzerine 2 bardak kaynar su ekleyin ve sabaha kadar bırakın. Karabuğday gece boyunca suyu emer.
- Sabah tamamen kullanılmaya hazır.
- Bu lapayı gün boyunca yemelisiniz. Ne kadar canınız isterse, o kadar yiyin.
- Günde 1-2 porsiyon meyve, elma doğru bir seçenek olur.
- Meyve püresi ya da güneşte kurutulmuş meyveler uygundur. Bu sayede kesinlikle diyetinizi daha uzun süre takip edebileceksiniz.
Gün boyunca 1 litre kefir tüketin (% 1 -% 1.6 yağ içerir). Aslında yemekten 30 dakika sonra kefir içmeyi tercih ederseniz sizin için daha sağlıklı olur.
- Bol bol su için (günde en az 2 litre).
- Yemek esnasında su içmeyin.
- Günde bir fincan kahve veya çay tüketebilirsiniz. Bu diyet planı sırasında kahve veya çay içmemeniz daha doğru olur.
- Lütfen tuz, şeker, baharat tüketmeyin.
- Çok fazla acıkmışsanız, gün boyunca 100-150 gram yoğurt yiyebilirsiniz.
- Alkol tüketmeyin.
- Akşam saat 6’dan sonra yemek yemeyin.