- 13 Nisan 2008
- 5.987
- 27.981
-
- Konu Sahibi Gulbahar Adgzl
Ya kadının nörolojik rahatsızlığı varsa ve dediğinizi yapıp doktora hastaneye gitmezse? İlerlesin mi? Semptomları olan bir şeyi yazıyor, ayaklarım uyuşuyor diyor. Kol bacak kırıldığında da geçerli mi bu yöntem?28 GÜN BOYUNCA HER SBAH VE AKŞAM BİR BARDAK SUYA 7 AYETEL KÜRSİ 7 FATİHA 3 FELAK 5 NAS SÜRESİ OKU VE İÇ
UMARIM ŞİFA OLUR
Zaten gün içindede bi anda başıma bi sancı giriyo aynı atak gibi bi kaç saniye elimle başımı sıkıyorum geçsin diye,gözüme vuruyo ağrısı başım dönüyo sonra geçiyo ama baş dönmesi sıklıkla oluyoYa kadının nörolojik rahatsızlığı varsa ve dediğinizi yapıp doktora hastaneye gitmezse? İlerlesin mi? Semptomları olan bir şeyi yazıyor, ayaklarım uyuşuyor diyor. Kol bacak kırıldığında da geçerli mi bu yöntem?
Evet uzanıyorum uyanığım bi anda olacağını hissediyorum ayaklarımdan vücuduma bi uyuşukluk geliyo hemen ayağa kalkıp kendime gelmeye çalışıyorumDiyelim ki uyanıksınız ve yatakta öyle uzanıyorsunuz. O zaman da mı oluyor? Doğru mu anladım? Yatakta otursanız olmuyor mu?
Nörolojiye gidin. Hırıltıyı beyniniz uyduruyordur belki ama gerisine bakınca bir şeyin olduğu belli. Kan akışı zayıflıyordur, damarda daralma vardır, fıtık vardır belki. Nöroloji MR vs ile anlar.Zaten gün içindede bi anda başıma bi sancı giriyo aynı atak gibi bi kaç saniye elimle başımı sıkıyorum geçsin diye,gözüme vuruyo ağrısı başım dönüyo sonra geçiyo ama baş dönmesi sıklıkla oluyo
Nasıl yatarsam yatayım her türlü geliyo
hanımefendi biz doktora gitmesin mi dedik siz doktor musunuz olayı norolojiye bağladınız doktora gitsin eğer dini birşey se yazdığım dua ona yardım edecektir. dua okunması bile sizin gibilere batıyor ya neyse....Ya kadının nörolojik rahatsızlığı varsa ve dediğinizi yapıp doktora hastaneye gitmezse? İlerlesin mi? Semptomları olan bir şeyi yazıyor, ayaklarım uyuşuyor diyor. Kol bacak kırıldığında da geçerli mi bu yöntem?
Fıtık zaten var ama gidicem bakalım ne çıkacak…teşekkürlerNörolojiye gidin. Hırıltıyı beyniniz uyduruyordur belki ama gerisine bakınca bir şeyin olduğu belli. Kan akışı zayıflıyordur, damarda daralma vardır, fıtık vardır belki. Nöroloji MR vs ile anlar.
Karabasan olayı böyle değil ki. C*n mi diye düşünüyorsanız da onlar musallat olsa ayakta da gelir.Evet uzanıyorum uyanığım bi anda olacağını hissediyorum ayaklarımdan vücuduma bi uyuşukluk geliyo hemen ayağa kalkıp kendime gelmeye çalışıyorum
Ne zamandan beridir oluyor bunlar? Özellikle fark ettiğiniz bir gün tarih ?Merhaba arkadaşlar,bana sürekli karabasanımı desem başka bileyim bilemiyorum o şey geliyo ama karabasan gibi değil hareket edebiliyorum azda olsa onunla savaşıyorum resmen ve azda olsa konuşabiliyorum dualar okuyorum gitsin diye ve bazen hırıltılı bir şekilde sesini bile duyuyorum gündüz bile geliyo ve geleceği zaman anlıyorum ayaklarımdan vücuduma bi uyuşukluk geliyo bazen hemen kendime gelip ayağa kalkıyorumki gelmesin diye… bu nedir acaba çok merak ediyorum Şuan bile geldi diye yatamıyorum uykum kaçtı yani karabasanda hiç hareket edemiyorsun konuşamıyosun ama ben bunları yapıp resmen onunla savaşıyorum lütfen anlayan bilen biri bana yardımcı olabilirmi??
5-6 senedir fazlada olsbilirNe zamandan beridir oluyor bunlar? Özellikle fark ettiğiniz bir gün tarih ?
İnşAllah 2 türlüde bişey yoktur psikolojiktirKarabasan olayı böyle değil ki. C*n mi diye düşünüyorsanız da onlar musallat olsa ayakta da gelir.
Sizinki fiziksel bir durumdur. Kaygıdan belki oluyordur belki de beyne giden damarda tıkanıklık vardır.
Musallat gibi şeyler olduğunu düşünmeseniz bile ve eğer inanıyorsanız birkaç sureyi yazmışlar zaten. Artı olarak amenerrasülünü söyleyebilirim. Boş eve girince süprüzlerle karşılaşmamak için okuyorumFıtık zaten var ama gidicem bakalım ne çıkacak…teşekkürler
Bu kadar uzun zamandır oluyorsa hiç doktora gitmedin mi ? Mr filan ? Bir de şunu soracaktım sadece yatarken mi oluyor acaba ? Gündüz bile uzandığını zaman mi ?5-6 senedir fazlada olsbilir
Geliyo,kaç sefer yüz üstü ve yan yaşadım aynı şeyleri.Hatta bende başta sırt üstü yatmıyım yan yada yüz üstü yatıyım dedim belki olmaz ama oldugelmez.
yüzüstü yatın. gece dönüyorsanız uykudayken olabilir ama en azından uykuya dalmaya çalışırken olmaz.
Nörolojiye hiç gitmedim bunun için,gündüz uzandığımda bile oluyoBu kadar uzun zamandır oluyorsa hiç doktora gitmedin mi ? Mr filan ? Bir de şunu soracaktım sadece yatarken mi oluyor acaba ? Gündüz bile uzandığını zaman mi ?
Doktora gidin yazdınız ben mi göremedim? Ayaklarımdan vücuduma uyuşukluk yayılıyor yazdı, burada sorun olduğunu anlamak için doktor mu olmak gerek? Başıma ağrı giriyor, oradan gözüme vuruyor diyor. Beyninde tümör bile olabilir, yayılıyordur büyüyordur vs. Damar yapısında kan dolaşımında sorun olabilir. Az çok okuyan, araştıran biri olarak nörolojiye gitmesini tavsiye ediyorum ki başkaları da bunu yazmış.hanımefendi biz doktora gitmesin mi dedik siz doktor musunuz olayı norolojiye bağladınız doktora gitsin eğer dini birşey se yazdığım dua ona yardım edecektir. dua okunması bile sizin gibilere batıyor ya neyse....
28 GÜN BOYUNCA HER SBAH VE AKŞAM BİR BARDAK SUYA 7 AYETEL KÜRSİ 7 FATİHA 3 FELAK 5 NAS SÜRESİ OKU VE İÇ
UMARIM ŞİFA OLUR
Geliyo,kaç sefer yüz üstü ve yan yaşadım aynı şeyleri.Hatta bende başta sırt üstü yatmıyım yan yada yüz üstü yatıyım dedim belki olmaz ama oldu
Hayır ama gidicemo zaman sizin yaşadığınız şey uyku terörü değil.
doktora gittniz mi?
Yapıcam aynı şeyleriMusallat gibi şeyler olduğunu düşünmeseniz bile ve eğer inanıyorsanız birkaç sureyi yazmışlar zaten. Artı olarak amenerrasülünü söyleyebilirim. Boş eve girince süprüzlerle karşılaşmamak için okuyorumOkuyamıyorsam youtubedan açıyorum
Bir şey yoksa da psikolojik olarak rahat hissedebilirsiniz.