- 5 Ocak 2009
- 1.910
- 2
- Konu Sahibi SHADOWGIRL
ayy daha yenide oldu bana.ama çok feci bi duygu ya. sanki üzerime simsiyah bişey yatmıştı.ama hemen herşeyin bilimsel bi açıklaması var.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayy daha yenide oldu bana.ama çok feci bi duygu ya. sanki üzerime simsiyah bişey yatmıştı.ama hemen herşeyin bilimsel bi açıklaması var.
peki tıbbın açıklamasına göre uyku felci sırasındaki halüsünasyonlarsa, neden hep aşırı kötü halüsünasyonlar görülüyor hep kötü şeyler yaşanıyor.? Bunun iyisi yok mu güzel halüsünasyonlar neden göremiyoruz hiç? Tıp bir de bunları açıklasa çok iyi olur..........
hala oluyor muben evlenmeden önce falan hiç yaşamamıştım ama evlendikten sonra sık sık yaşamaya başladım. artık alıştım desem yeri. ben bilimsel olan açıklamaya inanmayı tercih ediyorum.kormuyorum korktuğum şey başıma gelir diye. ben hep eşimi görüyorum eşim beni her defasında öldürmeye çalışıyo halbu ki ne de çok sever beni. ilk seferinde çok korkmuştum. benim eşim sabah 4 de işe gider gitmeden önce mutklaka uyuyo olsam da öper. eşim yine kalktı öptü beni ve işe gitti ben gittiğini duydum uyanığım çünkü. sonra daldım herhalde bilmiyorum. kapının anahtarla açıldığını duyuyorum anahtar şıngırtısı geldi dedim nie geldi ki hayırdır saat kaç acaba falan diye düşünüyorum ama gözlerim kapalı sonra eşim yanıma geldi yattı benim arkam dönük kolunu başımın altına koyup boynumu sıkmaya başladı ama nasıl bi sıkma boğuluyorum çırpınıyorum ama ağzımı açamıyorum gözlerimi açamıyorum. çok uzun sürdü bu durum ve ben kabus görüyorum bu gerçek değil diyorum kendi kendime besmele çekmeye çalışıyorum ama mümkün değil nasıl bi sıkıntı anlatamam besmele çekerek birden bire kalktım yataktan sanki bi yerden düşmüş gibi sıçrayarak. elimi yüzümü yıkadım oturdum ayetel kürsiyi nas felak ihlası okudum ve tekrar uyudum. bu zaman zaman oluyo bana ve ben bu bana beynimin bi aldatmacası diyorum. başka türlü bişeye inanıp da kendi kendimi etkilemk istemiyorum.