Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkürler bende artık resmen hayatımın parçası gibi oldu artık istemiyorum piskolojim bozuldu1 kere yaşadım. tek sefer olduğu için onun için doktora gitmemişdim.geçmiş olsun
Psikiatr iyi gelebilir.Teşekkürler bende artık resmen hayatımın parçası gibi oldu artık istemiyorum piskolojim bozuldu
Bir doktora danışacam en kısa zamandaVitamin ve mineral değerleriniz ne durumda? Mesela magnesium ve vitamin B ler kas fonksiyonu ve sinir sistemi için çok önemli. Psikologdan önce bir Nöroloji uzmanına giderseniz iyi olur..
5 yıldır bir nöroloğa görünmediniz mi?Nerdeyse 5 yıldır geceleri kitleniyorum gözüm açık ama konuşamıyor ve hareket edemiyorum çok yöntem denedim piskoloja gitmeyi düşündüm hocalara da gittim ama bir türlü kurtulamadım
Nörologa görünecek bir durum değil ama bana yardımcı olmak için öyle bir fikir sunmuş biri bende saygıyla cevapladım zaten vitaminlerimde eksik değil kaslarla ilgili bir problem değil bu olay çok farklı5 yıldır bir nöroloğa görünmediniz mi?
Danıştım da pek etkili olmadı benim durumum biraz farklı uzun uzun anlatsam hak verirsinizBir doktora danışacam en kısa zamanda
Bana da oluyor arada. Çok yorgun olunca ve sırtüstü yatınca oluyorNerdeyse 5 yıldır geceleri kitleniyorum gözüm açık ama konuşamıyor ve hareket edemiyorum çok yöntem denedim piskoloja gitmeyi düşündüm hocalara da gittim ama bir türlü kurtulamadım
Beyinle alakalı olduğu için tam da nöroloğa görünecek bir durum aslında ama nysNörologa görünecek bir durum değil ama bana yardımcı olmak için öyle bir fikir sunmuş biri bende saygıyla cevapladım zaten vitaminlerimde eksik değil kaslarla ilgili bir problem değil bu olay çok farklı
Ayetel kürsü oku Allah'ın izniyle hiç bı şeyin kalmazNerdeyse 5 yıldır geceleri kitleniyorum gözüm açık ama konuşamıyor ve hareket edemiyorum çok yöntem denedim piskoloja gitmeyi düşündüm hocalara da gittim ama bir türlü kurtulamadım
Aynen öyle en azından gösterecek bir beynim var sorunlu olsada sende böyle bir sorun yok ama nysBeyinle alakalı olduğu için tam da nöroloğa görünecek bir durum aslında ama nys
Abimde oluyordu ama o bağırıyor. Doktor uyku felci olduğunu söylemiş. Sizde bir gidin isterseniz ilaç kullanıyor şu sıralar, olmadığıni söylemişti.Nerdeyse 5 yıldır geceleri kitleniyorum gözüm açık ama konuşamıyor ve hareket edemiyorum çok yöntem denedim piskoloja gitmeyi düşündüm hocalara da gittim ama bir türlü kurtulamadım
Abimde oluyordu ama o bağırıyor. Doktor uyku felci olduğunu söylemiş. Sizde bir gidin isterseniz ilaç kullanıyor şu sıralar, olmadığıni söylemişti.
Bendede aynı şekilde oluyor gözümü açıyorum olacağını hissediyorum sonra oluyor kendime sıkıyorum bazen inilti gibi azıcık ses çıkarabiliyorum bazen de onu bile yapamıyorum ve benimki bir kere oluyor ya uyuyorum uykuya dalar dalmaz tekrar oluyor geldimi iki kere oluyor bende çogu kişiye danıştım çok şey denedim ama geçmedi belki geçen olmusmudur diye sormak istedim Allah şifa versin inşallah şişede en kısa zamandaBabam öldükten sonra başladı ve yedi yıldır sürüyor benimki.
Haftada iki kez en az oluyor. Çoğu karabasanda babamı görüyorum.
Psikoloğa da gittim, psikiyatriste de, ilaç da kullandım, beslenmeme de dikkat ettim, pozitif düşünce, olumlama, enerji, Reiki ne varsa denedim ama bitmedi.
Artık onla yaşamaya alıştım. Hatta artık karabasan esnasında bunun karabasan olduğunu biliyorum ve rüyadan kendimi uyandırabilmek için kendimi çok zorluyorum. Bazen ses çıkarabiliyorum. Eşimi de tembihledim. Uyurken benden ses duyarsan, bir anormallik sezersen mutlaka uyandır dedim. Çünkü uyanmaya çalışmak çok yorucu oluyor.
Allah yardımcınız olsun sizi çok iyi anlıyorum ama ben çözemedim. Sadece azaldı.
Tok yatmamaya çalışıyorum. Korkulu şeyler izlememeye, gündemden uzak durmaya çalışıyorum. Ne kadar mümkün malum ama işte suni çözümler. Belki çözen varsa bana da ilham olur.
Nerdeyse 5 yıldır geceleri kitleniyorum gözüm açık ama konuşamıyor ve hareket edemiyorum çok yöntem denedim piskoloja gitmeyi düşündüm hocalara da gittim ama bir türlü kurtulamadım