göğüslerim 80 olsun yeter ya. kendimi böyle çocuk gibi hissediyorum
Arkadaslar bende 2 aydan fazladir gunde 2 defa kuc yiyorum hemde hic aksatmadan. Bende hicbir gelisme belirti sizlama falan olmadi. ben 29 yasindayim acaba ondanmi. Ama baska seylere yaradi mesela tirnaklarimda beyaz isaretler olurdu vitamin eksikliginde olur ya onlar kalmadi olmuyo artik. O yuzden kullanmaya devam ediyorum. Ben dogum kontrol hapida kullandim 1 sene kadar ilk baslarda hafif dolgunluk yapti. sonra vucut alisinca oda gecti. Sanirim ben silikon yaptiricam buyumeyecek boyle benimkiler((
kıslar yenı bi yöntem buldum
sütün içine koyuyorum bi çay kaşiği kariştiriyorummm
zaten sütü soğuk içerim
ama sıcak da zararı olmas herhalde
ve öyle küçü içiyorum.....
nescafemsi bi tadı oluyor :)
yoğurtla tadı cok kötü oluyor
sütle deneyın derim
Kızlar bu küç sizde gaz yaptı mı yav? :kedi:
bir sorum var arkadaşlar. 1 haftadır küç ü kullanıyorum ama 3 gündür omzumdan göğsüme doğru ağrı var ve göğsümün içinde çok ağrı var. sanki göğsüme süt birikiyor ağrısı gibi, sanki göğsümü bir cihaz vakumla çekiyor gibi...acaba bu küç ün yan etkisi varmı? ne yapmalıyım?
Yok kızzaklinialirimsmile
bende suyla alıyorum ve çiğnemeden direkt yutuyorum
acaba balla mı alsam diyede düşünüyorum
balla birlikte küç yiyen var mı
bir sorum var arkadaşlar. 1 haftadır küç ü kullanıyorum ama 3 gündür omzumdan göğsüme doğru ağrı var ve göğsümün içinde çok ağrı var. sanki göğsüme süt birikiyor ağrısı gibi, sanki göğsümü bir cihaz vakumla çekiyor gibi...acaba bu küç ün yan etkisi varmı? ne yapmalıyım?
canım toplam 5 cm büyüttüm ben göğüslerim dolgunlaştı üst bedenim çok zayıf kemiklerim sayılıyo yani kalcam idaal ölcüde ama üste göre büyük kalıyo zayıf olduğumdan anca büyüttüm kilo alsam büyürler belki ama alsanda almasanda masaj we küç le büyüyorlar tatlım dewamhihoyyytnurumm canım ya göğüs çeperinle göğüs altı çeperin arasındaki cup ölçün mü 4 cm büyüdü helal olsun eğer öyleyse benim göğüs altı 77 göğüs çeperim ise 87 yani 10 cm göğüs çeperim acaba benim cup 15 cm olur mu ki kıslrrr inşallah masaja ve polene devam bakalım nlr olacak...
fikri olan yokmu
mafoldumben
nurrrrrrr ses verr:) kaç ayda 5 cm buyudu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?