Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Kara üzüm çekirdeğini kullananlar buraya!

zuhalllll

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2011
935
135
kızlar ben 1 aydır kullanıyorum göğüslerimde biraz dolgunluk var ama sanki kilo almaya başladım hem kollarımda şişlik var bundanmı oldu bilmiyorum en az 1 ay kullananız varmı?

Konuyla ilgilendiğim için kara üzüm çekirdeğine başlamıştım,baya önce 4-5 ay. Hafif dolgunluk yapıyordu ve işthımı açmıştı. Benim için iyi bir şeydi zaten kilo almam gerekiyordu ama fazla açınca mide asidim yükseldi. Zaten hassastı midem :KK70: ısırgan otu çayı daha bence,şimdilik onu kullanıyorum. Bir de her gün 1-2 havuç ta ye,onun da etkisi oluyor.

tadı öle yenmicek gibi değil ama yediğin şeylede alakalı mesela ben yoğurtla yedim biraz onu bıraktım suyla devam ediyorum yoğurla güzel değildi ben her akşam yemekten önce bi tatlı kaşığı kadar küçü çiğnemedn suyla yutuyorm kimisi sabah akşam yiyo ama ben sadece akşamları yiyorum ama başlarda göğsüm dolgunlaşmıştı şimdi bi fark göremiyorm acaba sadece akşam yediğim içinmi bide öle tatlı kağını tam doldurmuyorum ama 3 ay olcak nerdeyse ben yindede kullanmaya devam etcem 1 2 ay daha en azından hücre yenileyici özelliği var cildi gerginleştiriyo güzelleştiriyo ve daha biçok şeye faydası var inş. göğüslerede faydası olur:KK43:

kucun tadı yok tatsız ama yutmak mesele bı kere basta onu solım :)) zar zor arada meyve suyu ıcerken mıdeye ınırıyorum yogurtla yıyemıyorum mıdem kalktı pekmezle hıc yıyıemem nefret edıyorum pekmesden bu arda ısırgan otunun ggus buyutmede etkılı oldugunu bılmıyodum havucunda :) ama havuc demısken solım kısın bol bol tuketın yazın ıyı bronzlasırsınız :) nese benım de buyudu galıba hayıt sayesınde bı de havuc + portakal + greyfurt + elma karısımı meyve suyu ıcerım arada ordakı havucun da etkısı olömus olabılır arada da kuc yerım ama hayıtı duzenlı kullnırım vazgecılmesım :) ada cayı da ıyı gelıyo onu da ıcerım duzenlı bu ara ıcmıyorum benım 75 tı 80A takıyorum 75 sutyenım bıraz acıttı gıbı geldı dun denemıstım eskı 75lerımı :) tam oldu ama sıktı bayagı sevındırık oldum :) ama omuzlarım genıs halıyle sırtım da genıs oldugu ıcın hıc 80 gıbı durmuyo .( 85 ısıtorum :KK43:((((((((

tadı öle yenmicek gibi değil ama yediğin şeylede alakalı mesela ben yoğurtla yedim biraz onu bıraktım suyla devam ediyorum yoğurla güzel değildi ben her akşam yemekten önce bi tatlı kaşığı kadar küçü çiğnemedn suyla yutuyorm kimisi sabah akşam yiyo ama ben sadece akşamları yiyorum ama başlarda göğsüm dolgunlaşmıştı şimdi bi fark göremiyorm acaba sadece akşam yediğim içinmi bide öle tatlı kağını tam doldurmuyorum ama 3 ay olcak nerdeyse ben yindede kullanmaya devam etcem 1 2 ay daha en azından hücre yenileyici özelliği var cildi gerginleştiriyo güzelleştiriyo ve daha biçok şeye faydası var inş. göğüslerede faydası olur:KK43:

cnm sen tavsıye etmıstın bana kuu aldım yıyortum dedıgın gıbı yogurtla ıgrenc :) bı de ya benım aldıgım kucte ırı ırı cekırdeklerı de kalmıs tam ogutememısler zor oluyo bıraz arada yutuyorum ben yutmakta zorlanıyorum :KK43: hayıt da ıc cnm o cok ıyı olmadı adacyı ıc alternatıf bol tek bısey de yogunlasma bence

ben 1 aydan fazladır günde 1 tatlı kaşığı k.u.ç tozunu suyla yutuyorum. ilk başlarda bir şişkinlik oldu ama çok az. daha sonra bünyem buna alıştı ve eski haline döndüler.. bir de bu k. u.ç kan damarlarını genişleterek göğüslerde şişkinlik yaratıyor fakat aynı zamanda reglimin de feci yoğun geçmesine sebep oldu.

ben 1 aydan fazladır günde 1 tatlı kaşığı k.u.ç tozunu suyla yutuyorum. ilk başlarda bir şişkinlik oldu ama çok az. daha sonra bünyem buna alıştı ve eski haline döndüler.. bir de bu k. u.ç kan damarlarını genişleterek göğüslerde şişkinlik yaratıyor fakat aynı zamanda reglimin de feci yoğun geçmesine sebep oldu.

goguslerınız ımdı eskı halınde mı yoksa buyudumu bu kucu bırakınca eskı halıne mı donuyo :KK43:( regl yogun gectı demıssınız bende arada yutarım benım hala aynı ama her gun yutmuyorum sanırım ondan bı gun araytla yutuyorum pek sevmedım cunku :KK43:

hayır ya, üzüm çekirdeği dediğin antioksidan, yani faydalı bir şey. hiç umrumda değil valla, her gece yatmadan önce bir tabak yoğurduma küç ve çörek otu eklerim yerim, hem kalsiyum olur kemiklerime hem yağ olur gögsüme :) moral bozmaya ne gerek var ya, rahat olalım biraz

hayır ya, üzüm çekirdeği dediğin antioksidan, yani faydalı bir şey. hiç umrumda değil valla, her gece yatmadan önce bir tabak yoğurduma küç ve çörek otu eklerim yerim, hem kalsiyum olur kemiklerime hem yağ olur gögsüme :) moral bozmaya ne gerek var ya, rahat olalım biraz

evet bilinen en iyi antioksidan içeriğine sahip yiyecek saymakla bitmeyen faydası var yani makalelerini okumuştum, bence direk o bölgeye özel davranmak zarar verebilir gibi geliyo, bende bundan sonra yemeye başlıcam sağlık için :KK16:

bunu bende bi yazıda okudum ama şu var bu doğal bişey neden kanser yapsınki ben yinede hastanede cildiye doktoruna sordum bildiğim kadarıyla yapmaz dedi ben dedimki işte göğüsteki dokuların dengesini bozuyomş dedim öle bişey yok dedi ben 3 aydır kullanıyorum faydasını görymsnz diyosanz pek değil:KK43: yani ilk zaman dolgunluk şişkinlik vardı ama bünye alışıyo zamanla ama belkide faydası olur bide ben sabah akşam değil sadece akşam bi tatlı kaşığı suyla beraber yutuyorm belki zamanla büyür biraz ama tek göğüse etkisi olmuyo hücre yenileyici özelliği var yani cildi güzelleştiriyomuş netten faydaları diye bakabilirsiniz say say bitmez ben böle doğal bişeyin zararının olduğuna inanmıyorum kullanmayada devam etcem:)

bende aynı sekılde aksam suyla yutuyorum gogus buyutmese bıle cıldı guzellestırmesı bıle yetıyo benımıcın bı de zeka acıcı ozellıgı var yanı katkı maddesı de yok kanser falan yapıcanı sanmıyorum ama herseyın cogu zarar tabıkı cok cok yenırse yutulursa dogruluk payı olabılır ben memenununm ama ya:KK55:

tabiki her şeyin fazlası zarar göğüse etkisi pek olmasada o kadar çok şeye faydası varki netten okuyun valla ben araştırdım ağzım açık kaldı doktorumunda dediği gibi çok iyi bi antioksidanmış yaşlanmayı geciktiriyo cildi güzelleştiriyo cildi sıkılaştırıyo kullanmamız için bunlarda yeterli bi neden bence:KK34:

evet cnm ben netten bakmısıtım kansızlıga falan da ıyı gelıyo benım en cok dıkkatımı ceken de cılkdı guzellestırmesıydı bı byanın her aradıgı ozellık bunda var erkegınde aynı sekılde
hayıtta ole yapıyomus akne temızlıyomus bu arada kızlar ona da sasırmıstım :KK53:

ben haytı hiç denemedim denemeyide düşünmüyorm birden vücuduma yüklenmeyi istemedm zaten küçüde günde bir kere alıyorum sabahda yiyen oluyo ama ben kendimi zorlamıyorum bu arada yorumlarda okudum evli olalnalrda doğum yaptıktan sonra göğüs ice küçülüyomuş bu benim canımı sıktı zaten öle büyük değiller olanıda küçük olanların emzirmeden sonra çok küçülüyomuş bilmiyorum öle bişey oluyosa önceden önlem falan almak lazım ama nasıl:KK43:

ben haytı hiç denemedim denemeyide düşünmüyorm birden vücuduma yüklenmeyi istemedm zaten küçüde günde bir kere alıyorum sabahda yiyen oluyo ama ben kendimi zorlamıyorum bu arada yorumlarda okudum evli olalnalrda doğum yaptıktan sonra göğüs ice küçülüyomuş bu benim canımı sıktı zaten öle büyük değiller olanıda küçük olanların emzirmeden sonra çok küçülüyomuş bilmiyorum öle bişey oluyosa önceden önlem falan almak lazım ama nasıl:KK43:

cnm hayır ole bısey yok bak sımdı sole oluyo hamıle bı bayanın sutu gelıyoya hanı sut doluyo gogsu o yuzden normalden buyuk duruyo hanı derlerya evlenınce buyur olmadı cocuk yapınca buyur dıye ondan dıyolar
gogsunde sut olmayınca artık gogus kuculuyo yanı aslında gercek eskı boyutuna donuyo bı de tabı cocuk emıyo falan bu yuzden sarkmalar olyuo o yuzden her gun masaj sart dıyorum ben

inş. dediğin gibidir ama okuduklarımda şöle diyolar emzirdikten sonra olanıda gidiyo içi bomboş oluyo diye inş. öle eski halinden dahada küçülmezler

inş. dediğin gibidir ama okuduklarımda şöle diyolar emzirdikten sonra olanıda gidiyo içi bomboş oluyo diye inş. öle eski halinden dahada küçülmezler

cnmonlar hıc bakım yapmayanlar ıcın gecerlıdır bence ya da ırsıdır sen hergun 5 dk masajını yaparsın bu durum herkeste gorulmez bence ben sanmıyorum genetık dıye dusunuyorum o durumu bızım sulalede yok yanı ole cok cok kuculen eskı hallerıne donuyolar ama bazılarındal da buyuk olarak kalıyomus mesela bızde ısı sansa bırakmamak adına bakımyapmamaız lasım :KK34:

X