Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tadı öle yenmicek gibi değil ama yediğin şeylede alakalı mesela ben yoğurtla yedim biraz onu bıraktım suyla devam ediyorum yoğurla güzel değildi ben her akşam yemekten önce bi tatlı kaşığı kadar küçü çiğnemedn suyla yutuyorm kimisi sabah akşam yiyo ama ben sadece akşamları yiyorum ama başlarda göğsüm dolgunlaşmıştı şimdi bi fark göremiyorm acaba sadece akşam yediğim içinmi bide öle tatlı kağını tam doldurmuyorum ama 3 ay olcak nerdeyse ben yindede kullanmaya devam etcem 1 2 ay daha en azından hücre yenileyici özelliği var cildi gerginleştiriyo güzelleştiriyo ve daha biçok şeye faydası var inş. göğüslerede faydası olur
ben 1 aydan fazladır günde 1 tatlı kaşığı k.u.ç tozunu suyla yutuyorum. ilk başlarda bir şişkinlik oldu ama çok az. daha sonra bünyem buna alıştı ve eski haline döndüler.. bir de bu k. u.ç kan damarlarını genişleterek göğüslerde şişkinlik yaratıyor fakat aynı zamanda reglimin de feci yoğun geçmesine sebep oldu.
Küçük Göğüs Büyütme Yöntemleri Masajla Doğal | Bilgimanya.Com
kızlar bu sitede küç kanser yapar dio :///
hayır ya, üzüm çekirdeği dediğin antioksidan, yani faydalı bir şey. hiç umrumda değil valla, her gece yatmadan önce bir tabak yoğurduma küç ve çörek otu eklerim yerim, hem kalsiyum olur kemiklerime hem yağ olur gögsüme :) moral bozmaya ne gerek var ya, rahat olalım biraz
Küçük Göğüs Büyütme Yöntemleri Masajla Doğal | Bilgimanya.Com
kızlar bu sitede küç kanser yapar dio :///
ben haytı hiç denemedim denemeyide düşünmüyorm birden vücuduma yüklenmeyi istemedm zaten küçüde günde bir kere alıyorum sabahda yiyen oluyo ama ben kendimi zorlamıyorum bu arada yorumlarda okudum evli olalnalrda doğum yaptıktan sonra göğüs ice küçülüyomuş bu benim canımı sıktı zaten öle büyük değiller olanıda küçük olanların emzirmeden sonra çok küçülüyomuş bilmiyorum öle bişey oluyosa önceden önlem falan almak lazım ama nasıl
inş. dediğin gibidir ama okuduklarımda şöle diyolar emzirdikten sonra olanıda gidiyo içi bomboş oluyo diye inş. öle eski halinden dahada küçülmezler