Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar kullanmaya baslıcam bende ama nasıl içebilirm bunu?
ben her akşam yemekten önce yoğurtla beraber yiyorum tadı böle kötü oluyo ama yiyorum yinede suylada alabilirsin bal pekmezlede alabilirsin herkes sabah akşam diyo ama ben kendimi zorlamak istemiyorum sen istersen sabak akşam yiyebilirsin bi yemek kaşığına bi tatlı kaşığı küç yeterli
tadı çok güzel cok hosuma gitti benim kase kase yiyesim var
ben her akşam yemekten önce yoğurtla beraber yiyorum tadı böle kötü oluyo ama yiyorum yinede suylada alabilirsin bal pekmezlede alabilirsin herkes sabah akşam diyo ama ben kendimi zorlamak istemiyorum sen istersen sabak akşam yiyebilirsin bi yemek kaşığına bi tatlı kaşığı küç yeterli
ben de uzun süre kullandım yoğurda karıştırarak yiyiyordum sürekli ama faydasını göremedim. Tek çare ameliyat ama onu da istemiyorum
arkadaşlar bende kullanmaya başladım hatta düzenli kullanamadığım halde kesinlikle dirileştiğini farkettim fakat benim gögüslerimde ağrı yapıyor , ama sorun değil yeterki eski haline dönsünde :)) ayrıca cinsel yöndede artış yaptığını hissediyorum.
vajinaya ne yapıyor ? kullandıktan 2 gün sonra aşırı şekilde ağrıtmaya başladı sadece göğüslerimi değil adeti de geciktirdi oldukça hemde ne yaptığını cok merak ediyorum rahmi büyütüyormu daraltıyormu adetken bile böyle sancı çekmedim uyutmuyor