Gebeliğe Hazırlık Kar ve buz yeme isteği ve bebeğe zararı ne

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Kubradk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2019
123
61
48
27
Kızlar ben daha yeni hamileyim ben kendimi bildim bileli kar ve buz yiyorum tabi şimdi hamileyim canım buz istiyor yiyorum ve vazgeçemiyorum bebeğime zararı olur mu herkes zature oluyor diyor bi akıl verin lütfen

Canınız istiyosa bebekte istiyodur belki. Ama siz gene de ne olur ne olmaz doktorunuza bi sorun. Çünkü ben ilk defa böyle birşey duydum. Vazgeçemiyosanızda daha az tüketmeye çalışın en azından.

Yinede doktoru ihmal etmeyin. Hem belki bu isteginizi bastirmak icin size baska alternatifler sunabilir.

Bebek mi zatürree olur diyorlar?
Ben ogluma hamileyken gün aşırı dondurmalar yedim günde kaç paket bilmiyorum. Hiçte birşey olmadı.

Canınız istiyosa bebekte istiyodur belki. Ama siz gene de ne olur ne olmaz doktorunuza bi sorun. Çünkü ben ilk defa böyle birşey duydum. Vazgeçemiyosanızda daha az tüketmeye çalışın en azından.
Öyle yapmam lazım çünkü yemesem nefesim kesilecek gibi

Vucutta demir eksikligi yapiyordu sanirim bu istegi. Demir takviyesi alin doktor kontrolunde bir zarari olmaz ama bebise siz usutmeyin sadece

ben yeni evliyken iş arkadasım buz aşermiştim dedi
amannn bu hamılelerde her b.ka aşeriyorlar dedim ,

ve nemi oldu buza aşerdim kış günü canım bicibici istedi , tabii bulamadık ,
buzlugun karını sıyırır yerdim , çok abartmadıgın sürece birşey olmaz ama abartma yaniii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…