Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ben ağda yapmaktan çok korkuyorum ama vücudum felaket derecede kıllı buda sinirimi bozuyor ağdadan başka çözümü yokmu bunun yaa bende pürüzsüz olmak istiorumÇok üzgünüm çoook
valla canım benim kuzen koluna sırtına mırtına sir ağda yaptırıyoo..tertemiz oluyo ama çıkarken koluna değince iğne batmış gibi oluyo.delikafadulden.sanmam başka yol oldunu lazerler var ama alma bence sırtını falan napcan boşver.bak benim sırt kol dışında her yer kılll..bide orda olsa amazonluk olcam vallah.:1shok:.görünmez yerde boşver...
bende aldırmak istemiorum ama bacaklarımı felan alıorum kaymak gibi oluo orda kıllar simsiyah çok komik duruo şimdi gözükmüyo tamamda denizde felan napcam :) sarartmayı düşündüm daha rahat gibi geldi bakalım inş. işe yarar teşekkürler ilgilendiğiniz için