- 19 Haziran 2012
- 30.176
- 38.362
- 598
- 34
Bir kerede benimkini beğendi magazin bölümünde şaşırmadım desem yalan olurBi kere benim yorumumu beğendi
Begeni yapmasi serbest Demec vermesi yasak herhaldeBir kerede benimkini beğendi magazin bölümünde şaşırmadım desem yalan olur
Haha :)caddy sitenin yatırı gibi kimse dokanmıyor
Ben birde şeyi anlayamıyorum 10 dk önce açtığı konu 2.000 - 3.000 okunmuş görünüyor. :)) Yazdım da hatta bunu da caddy cevap vermedi. :))Caddy i eskiden otomatik yazılım filan zannederdim
malum sadece konu açıyor hiç yorumu yok ya
taki trafikte ceza yedim diye bir yorumunu okuyana kadar
meğer oda bizim gibi canlıymış
Ben birde şeyi anlayamıyorum 10 dk önce açtığı konu 2.000 - 3.000 okunmuş görünüyor. :)) Yazdım da hatta bunu da caddy cevap vermedi. :))
Haa anladım. Sadece caddy nin paylaşımları mi paylaşılıyor yani neden? Çünkü başka paylaşımlar da üyelerde falan hiç gormedimcanım face kk da paylaşılıyorda o yüzden
caddy, ben burdayım yanlız diyomuş
alenen dedikodu
Haa anladım. Sadece caddy nin paylaşımları mi paylaşılıyor yani neden? Çünkü başka paylaşımlar da üyelerde falan hiç gormedim
Bence öyleyok bazen benim konularda çıkıyor meydane
başka üyelerinde çıkıyor ama caddynin ki direk çıkıyor, belki kk facede yöneticidir
Chess sen bilirsin kadınlarkulübü nickli üye ne iş?yok bazen benim konularda çıkıyor meydane
başka üyelerinde çıkıyor ama caddynin ki direk çıkıyor, belki kk facede yöneticidir
aynen trend konularda hep caddy ninBen birde şeyi anlayamıyorum 10 dk önce açtığı konu 2.000 - 3.000 okunmuş görünüyor. :)) Yazdım da hatta bunu da caddy cevap vermedi. :))
Chess sen bilirsin kadınlarkulübü nickli üye ne iş?bi ara bi kadının fotoğrafı vardı nicki değişip duruyordu yine kadinlar kulübü oluyordu. Çok gizemli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?