• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kar bu kez fena vuracak!..

Deme bunu demeeee doğalgaz ahhh doğalgaz belimizi bükecek

herseye zam gelıyor kar yagsa bile kım tadını çıkarcak...keyıf yapmaya hal mı kaldı..

Caddy i eskiden otomatik yazılım filan zannederdim

malum sadece konu açıyor hiç yorumu yok ya
taki trafikte ceza yedim diye bir yorumunu okuyana kadar:KK53:

meğer oda bizim gibi canlıymış:KK70:
Ben birde şeyi anlayamıyorum 10 dk önce açtığı konu 2.000 - 3.000 okunmuş görünüyor. :)) Yazdım da hatta bunu da caddy cevap vermedi. :))

yok bazen benim konularda çıkıyor meydane:KK48:

başka üyelerinde çıkıyor ama caddynin ki direk çıkıyor, belki kk facede yöneticidir
Chess sen bilirsin kadınlarkulübü nickli üye ne iş?:KK45: bi ara bi kadının fotoğrafı vardı nicki değişip duruyordu yine kadinlar kulübü oluyordu. Çok gizemli. :KK45:

Caddy gizemini koruyor ve popülaritesini buna borçlu:KK53:

Ben daha önce yorumlarına rastladım caddy'nin hangi konu hatırlamıyorum ama,hiç yorum yazmıyorum konu açıyorum benzeri yorumu vardı.

Chess sen bilirsin kadınlarkulübü nickli üye ne iş?:KK45: bi ara bi kadının fotoğrafı vardı nicki değişip duruyordu yine kadinlar kulübü oluyordu. Çok gizemli. :KK45:

robotmu neymiş galiba, ama adı değişti şimdi bi pınar mı ne var galiba adı p ile başlıyodu ama, bi de Asashf gibi karışık harfli bi nick:KK48::KK48:

Back