Kaptan eşleri bizde buradan dertleşelim mi?

nesmit

Nesrinsavas ben:)
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2008
2.492
7
683
38
İstanbul
Merhaba arkadaşlar... öncelikle kendimi tanıtayım...

22 yaşındayım ve 8 aylık evliyim eşim uzakyol kaptanı...1 ay oldu sefere çıkalı ve eylüle kadar da yok... KK çok büyük bir kulub ve eminim ki benden başka eşi kaptan olan da vardır... buradan yaşadığımız zorlukları, mutlulukları paylaşalım istiyorum...
en önemlisi birbirimize destek olalım istiyorum...

buradan bir arkadaşımın bana yazdığı ve benim çok hoşuma giden satırları sizinle de paylaşmak istiyorum...

Sonsuz bir mavilikte iki şey var...
Bir ben bir de beni saran gemim...:gitme:

konun hayırlı olsun süvari eşi dilerim yakında kavuşursun:1hug:

tüm denizciler yolunuz ve bahtınız açık olsun...en kısa sürede sevdiklerinize kavuşmanız dileğiyle...

Merhaba Nesrin, bende kaptan eşiyim bence konu tekrarı değil diğer foruma baktımda orada daha fazla asker eşleri var. Çok farklı ama asker eşi olmakla kaptan eşi olmak. Siz ne dersiniz bilmem ama..

hoş geldin canım... istersen bizde burda yazışalım. kaptan eşi olmak farklı. kontratları 6 aydan başlıyor. benim eşim 1. kaptan süvari yani. senin?

merhaba canım, dün erken yattım ben görmemişim yazını. benim eşim üçüncü daha...Avrupada şimdiki gemisi. 4 aylığına gitti.kaldı 1 ay:Saruboceq: fazla konusamıyoruz, görüşemiyoruz.... valla ne olacaksa sonumuz..

Benim eşim de şuan hindistan da o da 4 aylığına gitti. 2 ay bitti kaldı 2 ayımız... biz de pek fazla görüşemiyoruz. tahliyeydi yüklemeydi derken... eee bi de bütün sorumluluk onda. sen hiç gittin mi eşinle sefere? ben gitmeyi düşünüyorum da...

yok canım gitmedim. evlenirken gündeme gelmişti beraber gideriz falan diye, sonra çalışmaya başladım, fırsat olmadı. ama giden arkadaşlar oldu. pek şikayetçi değiller düşünülebilir aslında. hiç olmazsa telefon faturaları olmazsositososito

Anladım canım. biz daha 9 aylık evliyiz ve bu eşimin 2. seferi. 9 ayın 4 ayı seferdeydi. artık yalnızlık çekilmiyor o yüzden ekim gibi birlikte gitmeyi düşünüyoruz kararımı verdim. bende çalışıyorum aslında kadın doğum hastanesinde ama huzurum yok pek burada. o yüzden kararımı verdim... evet telefon faturaları olmaz orası öyle ama alışmak biraz zor olacak anlaşılan...

bizde ilk evlendiğimizde 1.5 ay beraber kalabilmiştiksenağlama üzülme hepimizin kaderi aynı. bilmiyorum fazla mı hayal benimki ama işini bırakıp gidebiliyorsan git derim. bende memurum eşim pek sıcak bakmıyor bırakmama ama ben yinede düşünüyorum. askerliği yapabildi mi eşin ?

evet canım eşim askerliğini yaptı. bedelli olarak 21 gün yaptı... 3,5 yıl yabancı bayrak gemide çalıştı bunun için... ben ekimde gidicem yaa... 1 yıl ücretsiz izin alırım napim... baktım olmadı geri gelirim... bu ayrılk çok daha zor... inan yetim gibiyimm burda... tek başıma kalıyorum... ailem yok yaz mevsiminden dolayı yanımda değiller...gitmek en iyisi anlayacağın...

canım senin eşin yapmadı galiba askerliğini?Hangi okuldan mezun senin eşin? benim eşim tuzldan TÜDEV şimdiki adıyla piri reis üniversitesi...

canım kusura bakma pek giremiyorum ben foruma bir mesaj yazmıştım ama yayınlanmamış yada ben daha iyi bilmiyorum forumu kullanmayı. bizde ilk evlendiğimizde 1.5 ay falan beraber kalabilmiştik. son günlerdeki düşüncelerimde hep gitmenin iyi olacağı yönünde, hayırlısı olsun hakkınızda inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…