Kapsül yaşayanlar....

Krissi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2016
3.000
2.221
34
merhaba. Ben aranızda kapsül sorunu yaşayan varsa tecrübelerini merak ediyorum. Ne kadar sürede gelişti? Belirtiler nasıldı? İlk evresi nasılsın hissettirdi? Sonuç ne yaptınız? Sanırım her protezi olanın korkulu rüyasıdır...

Bu durumu yaşayan varsa ben de tecrübelerini duymak isterim. Eğer olur da başımıza gelirse bizim için de yol gösterici olabilir <3

merhaba, ben yasadim. goruntu degisiyor. meme toparlanip sıkışiyor. daha sonra agri basliyor. ben 11. senede yasadim. cikartmak istedim. bunun mumkun olamayacagini ogrenince revizyon oldum. endiselenecek bir sey degil bu ama. kapsul kontrakturu mamoplastide yasayabileceginiz en masum problem.

şekilde bozukluğu dışında bir belirtisi yok sanırım bunun anladığım kadarıyla. Ultrasonda filan belli olur mu peki?

agri oluyor. ileri derecede kapsul ultrasonda anlasilabiliyor. ama o noktaya gelene kadar kisinin kendisi de anlar zaten

agri oluyor. ileri derecede kapsul ultrasonda anlasilabiliyor. ama o noktaya gelene kadar kisinin kendisi de anlar zaten
Bende bugün muayene oldum farklı devlette bir plastik cerraha. Sorun olmadığını hatta yapan doktorun çok güzel yaptığını söyledi. Ağrılarımın kaynağı sanırım fibrokistler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…