• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kapsül oluşumu

venue

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2008
106
0
96
45
İstanbul
Merhabalar Naci bey ;

2,5 yıl oldu protez ameliyatı olalı..son 6 aydır sol mememin digerine göre sertleşti ve elle daha cok hissediliyor.bir baskı hissi var ..onceleri hafif agrılarım olurdu simdi masaj yaptıgımdan agrım kalmadı..lakin bu baskı hissi benı cok rahatsız ediyor..
bu kapsül olayım neden olmuş olabilir 2 mememe de aynı masajları yapmıştım ve 2,5 sene once olamama ragmen vucudum neden simdi proteze reaksiyon verıyor? yenıden ameliyat olmama gerek yada mecburiyet varmı sizce ? bu kapsül oluşumunun tedavisi ameliyat harici olabiliyormu ve daha cok ilerlermi ?Cevaplarsanız cok memnun olurum..
şimdiden cok teşekkürler Naci bey.

Merhaba,

Meme kapsülü riski eski nesil protezlerde her zaman ortaya çıkabilir. Açıkcası vücut proteze ne zaman reaksiyon vermek isterse o zaman verir. Doktorunuza danışmanız çok daha faydalı olur. Doktorun yaptığı masajla düzelemeyecek bir durumsa ameliyat gerekebilir. Zaman geçirmeden dotorunuzdan yardım almanız gerektiği görüşündeyim. ilerledikçe hem ağrı hem de baskı hissi fazlalaşabilir.

Back