- Konu Sahibi Hyuga hinata
Cesit her zaman iyidir aslinda ya alternatif sunar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Blazerlar, gömlekler, stilettolar, kumaş etek ve pantolonlara yatırım yapın.Benim saygin bir tarz olusturmam lazim. Cok gunluk giyiyorum. İs hayatina yonelik degil hic. Hep gunluk..
Neler yapmaliyim sizin bir tavsiyeniz vae mi
Kot rengi incecik kumaştan kısa paça pantolonlar var ya, öyle birşey çok kurtarıcı olabilir(lyocell kumaş yanılmıyorsam).2 günlük, 2 gece giymelik şık elbise ilave edebilirsiniz.şortlarınızı gömlekle, tshirtlerinizi etekle kombinleyerek şıklaştırabilirsiniz.Camisoller de çok moda, hem casual hem şık kombinlerde kullanabilirsiniz.Orta boy blok topuklu sandaletler de hemen her kıyafetle güzel olacaktır.Bi çözüm öneriniz var mı peki? Şortlar ve etek için 2 tane tek renk tişört alıp kurtardım. Ama içimin gittiği çok şey var. Mesela bi kot şort alsam diyorum. Her yerde şort giyilmez bi de bol kesim pantolon alsam diyorum. Diyorumlar böööyle uzayıp gidiyo, alışverişe çıkmaktan korkuyorum bi de ev kıyafetinde devrim yapmışım adeta. Onları ayıklarsam baya ferahlıcam...
Bunu ben mi yazmışım diye baktım vallahi azıcık camel ve azıcık haki eklesek vallahi ben takip ettiğiniz, önereceğiniz blogger, youtuber var mı bana? Ben useless_dk yı çok beğeniyor ve takip ediyorum, incelemenizi öneririm.SevgilerBen tam olarak yapmasam da yapmaya çalışıyorum. Hem çevreye ve insanlığa hem de bütçeme iyi geliyor. Modası bir dahaki sezona gececek parcalar ya da cok ucuz bir sürü sey almaktansa, daha klasik parcalar ve genelde tek renk olanlarını tercih ediyorum. Mesela benim şöyle bir listem var:
-Siyah jean
-Orta koyulukta jean
-Her hangi bi çeşit pantolon daha(su anda gri jean bu benim icin)
-En az birer tane siyah ve beyaz tshirt(bende 2ser tane var)
-Deri mont
-Kot mont
-Kot gömlek
-Beyaz bluz ( bende 2 tane var)
-Siyah ve beyaz sneakers
-booties
-gri,siyah ve beyaz kazak
Bu parçalarla yapamayacağım kombin yok açıkçası. Hepsi de birbirine cok uyumlu oluyo. Tabi aksesuarlar ve sallarla renklendiriyorum bu kıyafetleri.
Bunların dışında tabiki renkli tshirtlerim, kazaklarım ve baska pantolonlarım da var ama cok fazla değiller. Yukarıda saydıklarım bi dolabın olmazsa olmazları bence. Genelde güzel giyindigimi soylerler. Çünkü hepsi birbiriyle uyan parcalar ve duz renkler oldukları icin sacma sapan kombinler çıkmıyo. Sade ama uyumlu oluyorum.
Alışverişe olan isteğim azaldı çünkü dolabı açıp giyecek bir seyim yok yeaa benim olayım olmuyor artık. Ve bir sey alırken cok düşünerek alırım. Ben bunu kac farklı şekilde ve kac kere giyerim diye
Canım ben işte üniforma giydiğim ve Antalya da yaşadığım için fazla casual gelebilir ama benim basic parçalarım şöyle:Kapsül gardırobu uygulayan var mi?
Az esyayla cok kombin..
Ben kapsül gardırop hazirlamak istiyorum ama önce bi liste yapmam lazim..
Uygulayan varsa listesini paylasabilir mi ?
Canım öğrenci olsam ne giyerdim:aynen öyle.. az eşya cok kombin..
ben öğrenci oldugum için ve yurttaki dolabıım küçük oldugu için bu gardrop da hem sade hemde daha ekonomik.. o yüzden yapan var mı dye actım ama yokmuş
Ay ben onu youtube da takip ediyorum. Hem tarzını hem de bazı youtuberlar gibi capsule yapıyorum diyip her sezon 20 tane yeni parça almamasını cok beğeniyorum.Bunu ben mi yazmışım diye baktım vallahi azıcık camel ve azıcık haki eklesek vallahi ben takip ettiğiniz, önereceğiniz blogger, youtuber var mı bana? Ben useless_dk yı çok beğeniyor ve takip ediyorum, incelemenizi öneririm.Sevgiler