• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KAPLUMBAĞA GÖZ SORUNLARI

SEZEN AYNA

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Mart 2021
1
0
1
21
ARKADAŞLAR KAMLUMBAĞAMIN BUGÜN GÖZLERİNİN ŞİŞİK OLDUĞUNU VE GÖZLERİNİN KAPALI OLDUĞUNU GÖRDÜM YEM ATIĞIMDA HİÇBİR ŞEKİLDE YEMEYE ÇALIŞMADI. NE YAPMALIYIM GÖZLERİNİN AÇILMASI İÇİN? 3 YILLIK BİR KAPLUMBAĞAM İLK DEFA BÖYLE BİR ŞEYLE KARŞILAŞIYORUM NORMALDE KIŞ UYKUSUNA YATAR UYANIRDI. BENDE KIŞ UYKUSUNDA SANDIM AMA BAKTIM Kİ GÖZLERİ ŞİŞİK VE KAPALI. FAKAT HAREKET EDİYO HEMDE OLDUĞUNDAN FAZLA. NE OLUR BANA YARDIMCI OLUN.
 
İltihaplanmış olabilir, iki gözde aynı anda yaşamadım, ama tek gözde yaşamıştım. Gözünü bazen hiç açamıyor, açtığında da sarı bir iltihaplı tabakayla karşılaşıyordum. Veterinerin verdiği antibiyotik ile biraz zaman alsa da iyileşmişti. Güvenebileceğiniz bir veterinere götürmenizi tavsiye ederim. Bazı veterinerler sadece kedi - köpek alanında bilgili oluyor ve yanlış uygulamalar yüzünden üzücü sonuçlar doğabiliyor. Çok geçmiş olsun.
 
Back