• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaplamalarda diş rengi

Mini_mini

Nirvana
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2007
3.901
4.110
658
Kızlar metal,zirkon,porselen,lamine ........... kaplamalarınızı yaptırırken diş rengini hangisini kullandınız
a1,a2,a3,b1,b2,b3 _?
yaptıran yada bilgisi olan arkadaşlar bilgi verebilir mi
ben b1 kullandım ama a1 aklımda kaldı acaba hangisi daha çok kullanılıyor

Son düzenleyen: Moderatör:
benimde dişlerim kesildi pazartesi ölçü vericem ve renk belirliycem ve 23 diş yani renkte özgürüm ne yapmalıyım bilemiyorum en beyazını istiycem sanırım ama çok mu yapay olur bilemiyorum ki nolur bana yardımcı olun:70:

Son düzenleme:
merhaba ben a 1 yaptırdım anadıslerımıdı beyazlastırdım dıscıde ıkısı aynı renk oldular doktorum eskısı ve yenısı fotografını yanyana koyunvca ıyıkı a1 yaptırmısım dedım eskı dıslerım resmen sarıymıs bunun yanında madem dıslerınızı yaptırıosunuz neden beyaz olmasınkı kım sarımsı dıs ıster a1 ın rengı cok dogal ve saglıklı duruyo.a1 beyazın en beyaz tonu oldugu ıcın bıraz ceekındım bende basta ama bu renkler zaten dıs ıcın tasarlanmıs sut beyazı olmuo ztaen en beyaz dıs rengı bıle bıldıgımız beyazla karıstırmayın arkadaslar

küçük köprülerde zaten hekiminiz en uygun diş rengini seçecektir,büyük restorasyonlar ve total protezlerde çoğu hastada a1 seçme eğilimi var diş rengi ten rengine ve yaşa uyumlu olmalıdır bence, çünkü protetik tedavide amaç doğala yaklaşmaktadır. 50 yaşında bir hastaya a1 restorasyon yapmak açıkcası ona komik bir görünüm kazandırır. protez yaptırırken birazda bu faktörleri düşünün.

küçük köprülerde zaten hekiminiz en uygun diş rengini seçecektir,büyük restorasyonlar ve total protezlerde çoğu hastada a1 seçme eğilimi var diş rengi ten rengine ve yaşa uyumlu olmalıdır bence, çünkü protetik tedavide amaç doğala yaklaşmaktadır. 50 yaşında bir hastaya a1 restorasyon yapmak açıkcası ona komik bir görünüm kazandırır. protez yaptırırken birazda bu faktörleri düşünün.

evet cok haklısın yas faktru de onemlıdır elbette ben yırmı bır yasındayım a 1 cok uygun ve saglıklı bır goruntu verdı bana

Back