Ben usak ta sormustum bütün dislerimi toplam 9 bin dedi cok kisa bir süre icinde yaparim dedi kabul etmedim o kisa süreye ikna olmadim daha sonra almanyada yaptirdim rakam tabiki daha fazla 4 saate törpüledi sonra üzerlerini gecici kapladi islesmesi lazim dedi dislerin gelmesi uzun sürdü iki hafta sonra kapladi , hayir hic acimiyor , sadece o 4 saat yordu tabiki doktorun elini cabuklugnada bakar , hic bir sekilde rahatsizlik vermiyor , annem trde yaptirdi 8 saat sürdü diyor, dis etlerimde morarma oldu daha sonra
Ben usak ta sormustum bütün dislerimi toplam 9 bin dedi cok kisa bir süre icinde yaparim dedi kabul etmedim o kisa süreye ikna olmadim daha sonra almanyada yaptirdim rakam tabiki daha fazla 4 saate törpüledi sonra üzerlerini gecici kapladi islesmesi lazim dedi dislerin gelmesi uzun sürdü iki hafta sonra kapladi , hayir hic acimiyor , sadece o 4 saat yordu tabiki doktorun elini cabuklugnada bakar , hic bir sekilde rahatsizlik vermiyor , annem trde yaptirdi 8 saat sürdü diyor, dis etlerimde morarma oldu daha sonra gecti
Teşekkür ederim