- 19 Ağustos 2019
- 1.376
- 2.286
- 133
- 31
- Konu Sahibi baloncuk13
Aktarlarda vs vardir kesin. Bizim evde olur hep aliriz aktardan. Yanagin dis kisminaNerde satılıyor nane yağı ve yanak derken iç kısma mı yoksa dış normal yanağa mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aktarlarda vs vardir kesin. Bizim evde olur hep aliriz aktardan. Yanagin dis kisminaNerde satılıyor nane yağı ve yanak derken iç kısma mı yoksa dış normal yanağa mı
ankara'da dişçiler açık bende ımplat yaptırıyorum evet zor bir süreç ancak mecburen gitmek zorunda olunca bir şikilde gidiyoruz çaresiz üst dişlerim komple çekildi işin tuhaf kısmı çalışıyorum alt dişler duruyor maske takıyorum zaten dewamlı ancak koronadan dolayı herkesin maske taktığı birbirine gelip gitmediği bir dönemde olması güzel oldu diye düşünüyorum..Merhabalar 2 gündür stresten ölecem. Üst dişlerimin hepsini kaplama yaptırmıştım 1 sene evvel. 2 gün önce sert bişey çiğnedim ve kaplama dişimin biri kırıldı. 4 lü bağlantılı dişti ve parça komple bugün yarın kalkar ve altındaki küçültülmüş dişlerimle kalacağım. Normalde yeniden ölçü alıyorlar ve yapıyorlar ama bu dönemde 2.3 ay kapalı kalır labaratuvarlar dedi doktorum ağrısına dayanacaksın bu süreçte bişey yapamayız dedi. Bir fikri olan varmı şu an hafif ağrım var parça tam kopmadı ama birkaç güne kopar esas ağrı başlar. Bu ağrıyla nasıl baş edecem