- 27 Temmuz 2013
- 1.497
- 636
- 173
- Konu Sahibi baloncuk13
-
Teşekkür ederim bu da benim yeni aklıma geldi. 2 farklı diş hekimini aradım ikisi de gelme boşuna ağrısa da çekeceksin dedi. Nasıl da hakka giriyorlar hastalıktan korkuyorlar ama rahatça 2.3 ay ağrı çek gelme diyebiliyorlar. Bir çözümü olmalı teşekkür ederim bu da bir çözüm aslındaGeçiçi yapıştırıcılarla yapıştırılabilir diye biliyorum ama doktorun daha iyi bilir tabi..
Nerde satılıyor nane yağı ve yanak derken iç kısma mı yoksa dış normal yanağa mıSize fadası olur mu bilmiyorum karantinanın ilk günlerinde korkunc bir dış agrisiyla 3 gece uyuyamadim. Burada bir arkadas yazmış diğeri ona yorum olarak yanagima nane yağı sürdüm çok iyi geldi demiş. Bende sürdüm yanagima inanır mısınız 3 geceden sonra bir daha hıc ağrım olmadı . Hemde iki rane Dolgum düştü yaptırmak için bitmesini bekliyorum bu sürecin. Evde varsa mutlaka deneyin
Teşekkür ederim bu da benim yeni aklıma geldi. 2 farklı diş hekimini aradım ikisi de gelme boşuna ağrısa da çekeceksin dedi. Nasıl da hakka giriyorlar hastalıktan korkuyorlar ama rahatça 2.3 ay ağrı çek gelme diyebiliyorlar. Bir çözümü olmalı teşekkür ederim bu da bir çözüm aslında
Diş ağrısı çektiniz mi hiç ?Bence siz hakka giriyorsunuz böyle diyerek. Herkes kendini korumak zorunda acil olmayan her durum ertelendi şu an biraz da o insanları düşünün kimsenin hakkına girmeyin.
Teşekkür ederim bu da benim yeni aklıma geldi. 2 farklı diş hekimini aradım ikisi de gelme boşuna ağrısa da çekeceksin dedi. Nasıl da hakka giriyorlar hastalıktan korkuyorlar ama rahatça 2.3 ay ağrı çek gelme diyebiliyorlar. Bir çözümü olmalı teşekkür ederim bu da bir çözüm aslında
Diş ağrısı çektiniz mi hiç ?
Ölüm gibidir.
Uyutmaz.
Bende bir sağlık çalışanıyım hakka girdiğimi düşünmüyorum. Buşekildebaşından savması hiç etik değilBence siz hakka giriyorsunuz böyle diyerek. Herkes kendini korumak zorunda acil olmayan her durum ertelendi şu an biraz da o insanları düşünün kimsenin hakkına girmeyin.
2 ayrı özel klinikle görüştüm ikisi de yapacak birşey yok diyor çıldırmanın eşiğindeyimBu normal bir diş ağrısı değildir asla. Sivriltilen diş çıplak kalırsa nefes alırken bile ağrıdan beyni zonklar insanın. İnsanlığın tek derdi hastalığı Corona virüsü değil. Benim yaşadığım şehirde özel klinikler çalışıyor bence şimdiden bir yer mutlaka bulmaya çalış.
Diş hekimim muayenehanesi açık. Ama labaratuvarlar kapalı boşuna gelme yeniden yapamayız 3 ay bekle diyor. Benim zoruma giden kısmı az önce birkaç kişi de yazmış düşen parça yeniden yapıştırılır geçici olarak diye. Neden yapacak bişey yok gelme çekecen 3 ay ağrıyı diyorlar. Dediğiniz gibi küçültülen diş ağrısı normalden bile katlı katlı fazla bir saat bile çekilmez nasıl 3 ay çekeyimKesilen diş ağrısı hic bir öneri geçirmez.
Allah şifa versin sana.
Çok iyi bilirim o ağrıyı.
Muhakkak bulmaya çalışın.
Uzun süre beklemeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?