- 20 Mart 2014
- 830
- 1.021
- 63
- 46
- Konu Sahibi artemisasia
-
Herkese merhaba, benim dişlerim çocukluğumdan beri sorunludur. Üst ön dişlerimde dolgular var, ayrica bir tanesi kaplama. Dolgular sürekli kararıyor. Artık rahat gülüp konuşmak için kaplama yaptırmaya karar verdim. Lütfen kendi dişin en sağlıklısı filan demeyin. İş görüşmelerimi bile erteler oldum dişlerim yüzünden.
Aranızda kaplama yaptıran varsa memnun mu ve fiyat nedir yazabilir mi.cevaplar için şimdiden teşekkür ederim
Bende sizin gibi pişman olmaktan korkuyorum. Ama denemek zorundayım. Düzgün sağlıklı dişleri olanlar çok şanslılar .ben memnun değilim. yaptırdığım güne sayarım hep..
kendi dişlerimden ayırıyor. gülemiyorum kahkaha atamıyorum utanıyorum çünkü..
Bende sizin gibi pişman olmaktan korkuyorum. Ama denemek zorundayım. Düzgün sağlıklı dişleri olanlar çok şanslılar .
zirkon yaptırmanızı tavsie ederim..estetik açıdan tatmin olursunuz..ama birkaç hekime danışın fiyat alın..içinize sinen bir yerde yaptırın..sonrasında pişman olmamak için biraz fazla ücret ödemekten kaçınmayın derim..Bende sizin gibi pişman olmaktan korkuyorum. Ama denemek zorundayım. Düzgün sağlıklı dişleri olanlar çok şanslılar .
Herkese merhaba, benim dişlerim çocukluğumdan beri sorunludur. Üst ön dişlerimde dolgular var, ayrica bir tanesi kaplama. Dolgular sürekli kararıyor. Artık rahat gülüp konuşmak için kaplama yaptırmaya karar verdim. Lütfen kendi dişin en sağlıklısı filan demeyin. İş görüşmelerimi bile erteler oldum dişlerim yüzünden.
Aranızda kaplama yaptıran varsa memnun mu ve fiyat nedir yazabilir mi.cevaplar için şimdiden teşekkür ederim
kaç tanesi 2200 canim??Ben yaptırmak zorunda kaldım malesef.
Zirkonyum kaplama en sağlamı çok araştırdım kendi dişim gibi olamasa da çok memnunum fiyatta 2200 civarıydı.
10 tanesiydi 6 yıl öncekaç tanesi 2200 canim??
porselen disler altinda metal destek oldugu icin on dislerde zirkon kaplamalar kadar cok da estetik olamaya biliyor. maddi durumunuz iyi ise zirkon dis yaptirin. devlet hastanelerinde zirkon yapilmiyor ve ozel hastanelerde ise zirkon dislerin tanesi porselen dislerin iki kati fiyatta...bulundugunuz ile gore ve ilceye zirkon ve porselen disin fiyati deisir ama ortalama bir zirkon dis 500-600tl civarinda eger gecici cozum olarak on dislerinizdeki kompozit(beyazdolgulari) oldugunu dusundugum dolgulari deistirebilirsiniz. ama iki yil icerisinde yine sararacaktir. size onerim mumkunse kendi dislerinizi kullanmaniz ama cok muzdaripseniz birkac yere muayene olarak iyi bir hekime zirkon dis yaptirmaniz.Herkese merhaba, benim dişlerim çocukluğumdan beri sorunludur. Üst ön dişlerimde dolgular var, ayrica bir tanesi kaplama. Dolgular sürekli kararıyor. Artık rahat gülüp konuşmak için kaplama yaptırmaya karar verdim. Lütfen kendi dişin en sağlıklısı filan demeyin. İş görüşmelerimi bile erteler oldum dişlerim yüzünden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?