• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaplama diş

artemisasia

çokşükürbinşükür
Kayıtlı Üye
20 Mart 2014
830
1.021
63
46
Herkese merhaba, benim dişlerim çocukluğumdan beri sorunludur. Üst ön dişlerimde dolgular var, ayrica bir tanesi kaplama. Dolgular sürekli kararıyor. Artık rahat gülüp konuşmak için kaplama yaptırmaya karar verdim. Lütfen kendi dişin en sağlıklısı filan demeyin. İş görüşmelerimi bile erteler oldum dişlerim yüzünden.

Aranızda kaplama yaptıran varsa memnun mu ve fiyat nedir yazabilir mi.cevaplar için şimdiden teşekkür ederim

Benim ön 4 dişim kaplama. Ben çok memnunum doğrusu ilk 3-4 gün alışması sıkıntı oluyor ama sonra hissetmiyorsun kendi dişin gibi oluyor. :KK59: Ben 2 yıl önce 2400 tl'ye yaptırmıştım.

Herkese merhaba, benim dişlerim çocukluğumdan beri sorunludur. Üst ön dişlerimde dolgular var, ayrica bir tanesi kaplama. Dolgular sürekli kararıyor. Artık rahat gülüp konuşmak için kaplama yaptırmaya karar verdim. Lütfen kendi dişin en sağlıklısı filan demeyin. İş görüşmelerimi bile erteler oldum dişlerim yüzünden.

Aranızda kaplama yaptıran varsa memnun mu ve fiyat nedir yazabilir mi.cevaplar için şimdiden teşekkür ederim

Artık psikolojinizi etkileyecek duruma geldiyse, hiç durmayın derim. Maddi imkanlarınız el verdiği düzeyde bir yerle gidip görüşün.

ben memnun değilim. yaptırdığım güne sayarım hep..

kendi dişlerimden ayırıyor. gülemiyorum kahkaha atamıyorum utanıyorum çünkü..

ben memnun değilim. yaptırdığım güne sayarım hep..

kendi dişlerimden ayırıyor. gülemiyorum kahkaha atamıyorum utanıyorum çünkü..
Bende sizin gibi pişman olmaktan korkuyorum. Ama denemek zorundayım. Düzgün sağlıklı dişleri olanlar çok şanslılar .

Bende sizin gibi pişman olmaktan korkuyorum. Ama denemek zorundayım. Düzgün sağlıklı dişleri olanlar çok şanslılar .

tekrardan yaptırmayı düşünüyorum bende ama cesaretim yok

hadi acısını çekerim önemli değil ama bundan da beter olursa iyice hayata küserim valla :)

bende ne hayallerle gittim ama sonuçlarım hüsran oldu. birde düğünüme 1 ay kala yaptırmıstım.

bu dişlerle gelin oldum :D

bir kere sert şeyler yiyemiyorsun. sakız çiğneyemiyorum. resmen oynuyor ağzımın içinde dişler.

ben implant yaptırmayı düşünüyorum.. ama cesaretim yok.

On dişlerin sanırım. On dişlere pek yemek yenmedigi için kaplama düşünebilirsin. Kaplamada iki madde kullanılıyor biri zirkon biri porselen. Zirkon daha pahali oluyor, doğal görünümlü. Benim kaplama olan dışimi ayırt edemezler. Porselen daha uygun. İkisinin de özelliklerini araştır canım.

Dişçini de çok iyi araştır. Çünkü kötü bir dişçi mahvedebilir, olmadı biraz daha para biriktir ama çok iyi bir dişçiye git. Ben üç yıl önce tek dişi 500 liraya yaptırmıştım.

Ben 11 yıldır kullaniyorum hatta bir disimi daha yaptiriyim.diyorum o da karardi.Suana kadar cok memnunum.Benimki porselen.Hic korkma git yaptir iyi biyere yaptır.Paraya acimayacagim seylerden biridir dis konusu.

zirkon yaptırmanızı tavsie ederim..estetik açıdan tatmin olursunuz..ama birkaç hekime danışın fiyat alın..içinize sinen bir yerde yaptırın..sonrasında pişman olmamak için biraz fazla ücret ödemekten kaçınmayın derim..

Ben yaptırmak zorunda kaldım malesef.
Zirkonyum kaplama en sağlamı çok araştırdım kendi dişim gibi olamasa da çok memnunum fiyatta 2200 civarıydı.

Lamine porselen var ben ondan yaptırmayı dusunuyorum, benım sorunumda aynı. Ama biraz maliyetli :(

Benim on 4 dişim zirkon çok memnunum zirkonda renk ayari tutuyor hemde hafif büyük ve eğri yaptırdım kimse farketmiyor bile kaplama olduğunu porselen göre biraz pahalı ama hemde şekil vermesi porselenden daha kolay

11dişim kaplama. Alt çene neredeyse komple. Benim ki mecburiyetten oldu. Ama memnunum. Porselen yapıldı bana. 4000tl aldı dişçi benden.

Hepinize çok teşekkür ederim. Randevu aldım güvendiğim bir diş hekiminden. İnşallah sonuç güzel olur.

Kendi disiniz gibi asla olmuyor öncelikle bunu kabullenmek gerek.

Sadece iyi bir hekim kendi dis renginizle uyumlu yapar ve görüntüden rahatsiz kalmazsiniz.

Diger yandan yaklasil 5 yıl önce dis hekimligi fakultesinde 50 tlye yaptirmistim.

porselen disler altinda metal destek oldugu icin on dislerde zirkon kaplamalar kadar cok da estetik olamaya biliyor. maddi durumunuz iyi ise zirkon dis yaptirin. devlet hastanelerinde zirkon yapilmiyor ve ozel hastanelerde ise zirkon dislerin tanesi porselen dislerin iki kati fiyatta...bulundugunuz ile gore ve ilceye zirkon ve porselen disin fiyati deisir ama ortalama bir zirkon dis 500-600tl civarinda eger gecici cozum olarak on dislerinizdeki kompozit(beyazdolgulari) oldugunu dusundugum dolgulari deistirebilirsiniz. ama iki yil icerisinde yine sararacaktir. size onerim mumkunse kendi dislerinizi kullanmaniz ama cok muzdaripseniz birkac yere muayene olarak iyi bir hekime zirkon dis yaptirmaniz.

Back