• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kapıya domuz yağı sürülmesi

Böyle saçma şeylere, hala ,inananların olduğunu görmek, çok üzücü....Hele hele okumuş, kültürlü insanlarsa, daha da vahim bir durum...

Domuz yağı ayırmak işleri bozmak için bildiğim kadarıyla kapının üstüne altına her yerine bak muska var mı diye düzenli dua oku. Bizim akrabamıza da yapılıyodu aileler ayrılacak noktaya geldi Allah yardımcın olsun

benim bi tanidigim kumasina domuz yagi yedirdi ve kumasi bosandi kocasindan. baska bi kadin abime kiz arkadasindan ayrilsin ondan sogsun diye domuz yagi yedirmeye calisti ama basaramadi cok sükür. domuz yagi hic iyi degil dikat edin :20: duani , sirkeli suyu eksik etme :54:

büyü olmasa bile iğrenç ya kapında domuzyağı var biyy evi değiştirmeyeceğinizi söylemişsiniz ama kapıyı değiştirebilirsiniz aslında

Bir şeyler yapıldığı gibi bozulur da ,hiç kafanıza takmayın ,dualarınızı esirgemeyin, tüm evi sirkeler ile temizleyin, içinizi ferah tutun..

domuz yagi yemekle kotu olundsydi avrupada adam kalmazdi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Avrupali, Amerikali yada Afrikali birine domuz yagiyla buyu yapamazsiniz, neden? Cunku onlar domuz yagina anlam yukleyip onu onemsemiyor. Dolayisiyla onlari icin domuz yagi aycicek yagindan farkli bir sey olmadigindan etkilenmiyorlar. Siz buna fazla anlam yuklemissiniz yoksa size hicbirsey olmaz.

Katiliyorum. :31:

bizim kapımıza düzenli olarak domuz yağı sürülüyor.bu yağın etkisi nedir bilen varsa söylesin ne olur.kafayı yiyicem artık.kendime ve başkasına zarar vermekten korkuyorum.
beni isteyipte ailemin vermediği insanların dünürü yapıyor bu işi çünki kadın damadınıda muska ve büyüyle evde tutuyormuş.bu arkadaş benden babamın mezarının yerini sormuştu meğersem bu yağın bir gece mezar başında bekletilmesi gerekiyormuş.bende o zamanlar duygusal düşünceli diye yormuştum bu durumu ama öyle değilmiş.

Aman aman ne insanlar var ya bol bol dua et arkadasim Allah a ve ne gerikiyorsa yap gerekirse kamera taktir ayrıca sirke suyuyla temizle hatta ben olsam kapiyi bile degistiririm RAbbim kötülükle ruhu beslenmis boyle islerle ugrasanlari islah etsin

Ne pis insanlar var ya Allah doğru yolu gostersin konu sahibi arkadaşım surekli dua et kapını gerekirse değiştir

Son düzenleme:
Back
X