Kapitoneli nevresim takımı,tablet kılıfı ,s4 iphone telefon kılıfı,çanta arıyorumm

sandıkta bekleyen yazma arıyorum uygun fiyat olursa sevinirim ,37 numara ayakkabı,canta ,42-44beden elbise ,triko tesettüre yuğun arıyorum....
merhaba
ıphone sarj takımı var 5 tl araba sarjı ayaklı tablalı sarj aletı kulaklık ara kablo mevcut ve cantalar ıcın asagıya bakabılırsınız

AYAKKABI CANTA (1).jpg

Eklentiler

• iphone_set_11.jpg
    iphone_set_11.jpg
    25,3 KB · Görüntüleme: 52
SONNNN1.png

bırde grı beyaz cıft kısılık nevresım tk var kullanılmıs oldugundan 10 tl ıstersenız resım eklerım
sevgılerımle

Canim bende triko olarak bu var cok sik ve cok uygun uzun tunik kislik kalin ve delikli cok sik

Eklentiler

• 1410503181301.jpg
    1410503181301.jpg
    68,3 KB · Görüntüleme: 74
Canim resim icin tesekkurler ben daha cok etek ustu triko ariyorum belirtmemisim kusura bakma ugrastirdim sizi
estagfurullah canim modeli incele hosuna giderse kestirip de gonderebilirim. ben uzun kullandim ama kisa kullanmak icin kestirmek de aklima geldi ama ugrasmadim:)

Canim resim icin tesekkurler ben daha cok etek ustu triko ariyorum belirtmemisim kusura bakma ugrastirdim sizi
estagfurullah canim modeli incele hosuna giderse kestirip de gonderebilirim ben uzun kullandim ama kestirip kullanmak da aklima gelmisti ugrasmadim:) dusunursen ozelden msj atarsin.

Back