Kapitoneli nevresim takımı,tablet kılıfı ,s4 iphone telefon kılıfı,çanta arıyorumm

$732357-750-0-270646-zincirli-canta-modelleri-ve-fiyatlari.jpg
çanta bu modelden istiyorum ,renk farklı olabilir
ve 37 numara bu tarz babet arıyorum $inci-sivri-burun-babet-modelleri-2013-fiyati-2849tl.jpg
resimleri bekliyorum şimdiden teşekkür ediyorum:16:

Eki Görüntüle 1186555 Eki Görüntüle 1186556 Eki Görüntüle 1186557 pudra çantayı kullandım çok kez dışında hiçbirşey yok, içinde cep olan yerin kenarında sökük var. Bir de koyu yeşili var aynı çantanın o sapasağlam iç dış:) Eki Görüntüle 1186558 Eki Görüntüle 1186559 Eki Görüntüle 1186560

iPad 'den gönderildi
ikiside 3er liradansa almak isterim ,i phone kılıfı için size özel msj gönderdim
ptt kapıda ödeme ile gönderebiliyormusunuz?

Elimde iPad kılıfı var hemde klavyeli.. 2 tane var birisi kutuda birisini kendim kullanıyorum canım..

90 tl ye almıştım ama kutusunda ve kullanmadı eğer istersen pm arabilirsin uygun fiyatla yollayabilirim.. Çünkü benim var zaten çok şükür, bi tane de çanta var onuda yanında hediye gönderebilirim..

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Elimde iPad kılıfı var hemde klavyeli.. 2 tane var birisi kutuda birisini kendim kullanıyorum canım..

90 tl ye almıştım ama kutusunda ve kullanmadı eğer istersen pm arabilirsin uygun fiyatla yollayabilirim.. Çünkü benim var zaten çok şükür, bi tane de çanta var onuda yanında hediye gönderebilirim..

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Merhaba, kılıfı ne kadara satmayı düşünüyorsunuz, tabii satılmadıysa hala :)

Back