- Konu Sahibi sevgxix deryasxix
sandıkta bekleyen yazma arıyorum uygun fiyat olursa sevinirim ,37 numara ayakkabı,canta ,42-44beden elbise ,triko tesettüre yuğun arıyorum....
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ikiside 3er liradansa almak isterim ,i phone kılıfı için size özel msj gönderdimEki Görüntüle 1186555 Eki Görüntüle 1186556 Eki Görüntüle 1186557 pudra çantayı kullandım çok kez dışında hiçbirşey yok, içinde cep olan yerin kenarında sökük var. Bir de koyu yeşili var aynı çantanın o sapasağlam iç dış:) Eki Görüntüle 1186558 Eki Görüntüle 1186559 Eki Görüntüle 1186560
iPad 'den gönderildi
5 dk engeline takıldım ,yarın adres bilgilerini yazarım size teşekkürler ,iyi gecelerPTT kapıda ödeme fatura istiyor
iPad 'den gönderildi
5 dk engeline takıldım ,yarın adres bilgilerini yazarım size teşekkürler ,iyi geceler
Elimde iPad kılıfı var hemde klavyeli.. 2 tane var birisi kutuda birisini kendim kullanıyorum canım..
90 tl ye almıştım ama kutusunda ve kullanmadı eğer istersen pm arabilirsin uygun fiyatla yollayabilirim.. Çünkü benim var zaten çok şükür, bi tane de çanta var onuda yanında hediye gönderebilirim..
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
çok güzelmiş,ama fiyatı beni aşar daha uyğun bakıyorum zahmet verdim teşekkürlerEki Görüntüle 1191201 Eki Görüntüle 1191202 Eki Görüntüle 1191202
kapitoneli nevresimtakımı sadece 60 tl..
misafirlikti sadece yıkandı
bende de bunlar varhala aramaktayım
çok güzelmiş,ama fiyatı beni aşar daha uyğun bakıyorum zahmet verdim teşekkürler