Bebek İkinci El kapıda odemelı olarak alısverıs yapabılecegımız arkadaslarımızın nıcklerı...

merkur_kedisi

siyah beyaz film gibi biraz.....
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2010
1.262
1.689
333
İzmir
bırcok ınsanın benım gıbı kredı kartı kullanmadıgını ve bankalarla ısının olmadıgını yada herhangı bır sebepten cocuktan vs.. evden dısarı cıkamadıgını dusunuyorum...o yuzden bu konuyu acmak ısdedım tesekur ederım herkeze:)nıcklerı buradan paylasırsak belkı ben ve benım gıbı bırcok ınsan alısverıs yapabılır gonul rahatlıgıyla:)

Ben PTT'ye gittim 5 tl verip PTT kart çıkarttım gerçi 5 tl hesabıma yatırıldı.herneyse PTT kargoya gidiyorum kapıda ödemeli diyorum kart numaramı veriyorum alacağım paranin üzerine 2.50 tl ekleyip yolluyorum mesela 20 tl mı alicam 22,5 tl alınacak paraya yazılıyor.Kargalara yapılıyor bu sefer 2.5 tl yerine 5 tl ödüyor alıcı umarım yararlı olmuşumdur

kapıda ödeme olsa ne olacak ki..daha önce hep önce havale yapıp sonra arkadaşların kargoya vermesi şeklinde alışveriş yaptım.bir kez kapıdan ödemeli aldım.ondada anlaştığımız ürünler eksik geldim.özelden sordum cevap yok.kontrol etmek aklıma bile gelmemişti.ilk kez bir alışverişim kötü geçti.

Arkadaslar satislarimda havale eft kapida odeme hepsinu yapiyorum herzaman alici neyi talep ederse o. Urun ne olursa olsun hesap acarsiniz ki bu her zaman lazim ptt soz konusu iken 2,5 tl farkla kapida odeme
Saygilar sevgiler

çok mantıklı ben de oyle yapacağım ıinsallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…