Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları kapı süsümüzde hazıırr

Meltoo

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2008
1.065
6
116
40
Ankara
çok uğraştırdı ama sonunda kapı süsümüzde hazır kendimiz yaptık nasıl olmuş?

Süper olmuş. Bayılmıştım zaten. Kapıya asınca daha da güzel durmuş... Senin yardımınla bende yapacağım inşallah :)

süper olmuş yaa...bende istiyorum nası yaptın....hiçte beceremem ama olsun:):) güle güle kullanın....

Çok sevindim kızlar beğenmenize. Önce kapıyı söktük ve kapının alt üst kısımlarına tülü zımbaladık. Sonra kapı süsümüzü yapıştrdık. İncileride tek tek diktik:) cici bişi oldu. Kapı süsünü hazır almıştım zaten

maşallah meltocum sepetide sen yapmıştın değilmi...çok güzel olmuş..ayyy yerim ben senin kızını yaaa..herşeyi çok cici..becerikli ve zevkli bir annesi var...bizim topiğe hiç uğremıyorsun bu arada((
enel doğum yapmış haberin olsun canım

Hiktekçiim neden anlatmayalım şekerim paylaşıyoruz burda herşeyi.Şimdi öncelikle kapı süsüm hazır. Tülüde kapıyı çıkarıp alt üst taraflara zımbalıyosun ve çift taraflı bantla yapıştırıyosun. Sonra tülü ortadan büzdürüp iple bağlayıp kapı süsünü monteliyosun.Sonra o incileride tek tek yapıştrıyosuun. Hadi sen de yap bekliyorum

Çok güzel çookkk. Öğleden sonra benimde olacak inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…