Tabi suan disaridayim aksam yuklerimMumkunse foto ve fiyat bekliyorum
Tesekurler oncelkli ihtiyaclarimi yazdim, digerlerini tamamladim zaten ilgilendigiz icin cok tesekkur ederimEki Görüntüle 1520553 15 tl kapi susu dilersen lohusa takimi ve erkek bebek nevresim pikeli seti var.
Alttaki linkte var fotolar
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...evresim-yorgan-battaniye-bitiriyorumm.782853/
rica edermTesekurler oncelkli ihtiyaclarimi yazdim, digerlerini tamamladim zaten ilgilendigiz icin cok tesekkur ederim
bende bu var canm artış marka fiyatı 150 lira ama ben 20 liraya vercem. taşınırken saç bandıda çıkmıştı bulurum heralde yeniden bandınıda:) s beden ama 75-80 kgya kadar olur. sadece boy problem 163üm ben bana tam oluodupijamaların resmini atar mısınız
canım istediklerini çook uyguna sıfır sana özel yapabiliriz. kardeşim bu işe başladı. ikjinci el fiyatına sıfır yapıo:) begendiğin modelleri resimlersin sana özel tasarım yapar. benm için herşeyi o yapmıştı gören hayran kaldı en kısa zamanda fotolarım istersenMumkunse foto ve fiyat bekliyorum
Cnm bu resmi biri paylasmis bunun aynisi yada bnzeini istedigin renk terlige istedigin renk susle tacla beraber sifir 40 tlye yapariz. Ayrica bunu uyumlu taki yastigida yapariz sade bisi dersen 20 tlye yapariz. Yine kapi susude isimli taki yastigi tarzi bisi 30 tl olur ama bebisinin ismi olur sik olurkrem sade sık terlik
Mesela bunu evlencek bi arkadasa yapti 40 tlye ornek olsn die yukledm. Ayrica kokulu sabunda yapiyor bebek sekeri yerine olabilirkrem sade sık terlik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?