canım ellerine sağlık çok güzel olmuş...poşetleri değerlendirmişsin çok güzel bi ürün çıkmış ortaya helal olsun valla....
poşetlerden yapmanız özellikle hoşuma gitti. yapımı da paylaşırsanız bir gün sevinirim. ben anlamam bu işlerden ama değerlendirme söz konusu olunca ilgimi çekti.
maalesef üst katımızdaki canavar, gelecek diğer çocuklara bir tane bile bırakmaz biz böyle bir şeyi asarsakklava:
ben çocuk olsaydım onu şekerliğiyle beraber götürürdüm hihoyyyt adresini ver bayramda gelcemmm:jeyyar:
:) esra sana katılıyorum canım kikikikikiki
nan mannakmısın sen delüüüü o sadece 1 tane çocuğu sevindirir
diğerleride havasını alır sen bu dünyada bi tane şekeri alıpda gerisini de başka çacuklar da alsın diye bırakacak bi çocuk var mı onu kabıyla beraber poşetine atar sana da güzel bi dil çıkarıp gider:dilcikar::roflol:
sende emeğine yanıp durursun hi hi hi
keşke herkes senin gibi düşünceli olsa ama işte yok sen türünün son örneğisin
zaten seni kültür bakanlığına ihbar edecem gelin burda bi antika var alın kaldırın müzeye diye:roflol::roflol::roflol:
Ben görmemiştimalkisalkisalkis Ellerine sağlık hem görüntü,hem de fikir çok güzel....vereliniortak
:roflol::roflol:sırnaşık şeycanım gerçekten güzel olmuş ben de asmak isterdim ama bizim burdaki çocuklar çok fena mümkün olsa kapıyla birlikte şekeri de şekerliği de alırlar . para vermediğin zaman dövecekler nerdeysekaydirigubbakcemile3