Nişan Kapı önü nişan mı? Düğün Salonu mu?

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
bizim burda da kapı önünde yapılır nişan kına falan.ben nişanımı kapı önünde yapmıştım çok eğlenceli olmuştu hemde yazın püfür püfür salonda bunalıyorum valla .kına için çok güzel bi salon ayarlamıştım ama nişan için gerek görmedim o kadar masrafa

ben daha nişan yapcam cnm temmuz gibi dioz ama bi aksilik fln çıkmazsa:78:
kuzuumm bende nişan yapcam dahaa.. Bu yaza inşallahhhh
Çok ta iyi yapmışsın o zman tatlım.. Hayırlı olsun..

canım bende nişanımı bahçemde yaptım kapı önünnde. bizim kapı önü ve bahçemiz geniş..ağaçlarımız fln yeşillikli..
arabaların park yerini boşalttık sandalyeler vs koyduk gayette güzel oldu ses sistemiyle.. acık alanda daha güzel oluyor..
bol oksijen bol eglence ..

Bize özel hususi bi bahçe olsaa ohh daha neler neler yaparımdaaa Önceki apartmanımıza özel bi bahçe vardı mesela apartman önü kocaman alan çitlerle çevriliydi.. Şimdi direkt sokağa bakıo böylede yapıcaz i nşallah bişeyler

Hayırlı olsun canım, neden olmasınki, çok masrafa aşırı teferruata gerek yok bence. Bende evde aile arasında düşünüyorum, öyle aşırı kalabalıklığı sevmiyorum.
Mutluluklar dilerim canım, darısı başıma inşallah

salona ne gerek var canım yaa kapı önü en iyisi öle olunca daha bi gururla izliyorum ben yaa mahallenin kızı nişanlanıyo vay be gibisinden salona giden var gidemeyen var mahale nişanları kınaları her zaman benden tam puan almıştır benimde hayalim hep öyle inşallah banada bu şekilde nasip olur...kesinlikle mahallede yap derim mmuhteşem olur..düğün zaten salonda olcak insanlar daha bir heyecanlı gelirler salona ikince kez geldiklerinde pek heyecanı kalmaz..bu benim fikrim....

Saol canımm Benimde aklımda aile arasında vardı aslında düğün salonunu hesaplayınca sonra bi arkadaşım kapı önünde yap çıldırtma beni didi korktumm İnşallah kısmet olursa olucakk.. Ayy heyecan bastıı

Çocukluğumdan beri hep sokak düğünlerini sevmişimdir.. Daha coşkulu eğlenceli daha bir güzel tadı oluyor.. Düğün salonunda daha çok kasılıo insanlar sokakta olduğu gibi rahat olamıolar.. Eee yaz günüde salonda insanlarıo tutmak pek mümkün olmuo.. Yaşasınn sokak düğünü.. Gürültüden ötürü rahatsız olucaklar bizi afetsinnn :78:

yok canım kim rahatsız olucak milletin hoşuna bile gider
ee nişanlına dedinmi ne diyo
kaç yaşındasın canım
ayy darısı başıma inşallah

yok canım kim rahatsız olucak milletin hoşuna bile gider
ee nişanlına dedinmi ne diyo
kaç yaşındasın canım
ayy darısı başıma inşallah

Dedim dedimm ilk dediğimdee hayatta olmaz benim kardeşim orda kavga çıkarır bilmem ne salonda yaparız diyordu Geçen seneden bahsediorum kendisi o sıralar askerdi bu sene dedim çok masraf çıkıo kapı önünde yapalım dedim.. Tamam dedi 23 yaşındayım canım sevgilimde 24 ündee
Daha bizde söz möz hiç bişey yok bu arada tatlım.. Ailemle tanıştırdım sevgilimi bakalım yaza düşünüyoruz herbişeyi

canım yaa ne güzel o da ikna olmuş bak..ta askerdeyken bile nişanın nerde olucağını konuşuyomuşsunuz aynı bizim gibisiniz sizde bizdede söz möz hiç bişey yok:
ama senin işin yaklaşmış darısı başıma
düğün ü ne zamana düşünüosunuz canım

düğün kısmetse seneye tatlım.. herşeyin hayırlısı vallaaa ..

canım öncelikle hayırlısı olsun.. yazın insanları düğün salonuna kapatmak daha sıkıcı
kapı önü uygun bi yerse daha güzel ve eğlenceli olur bence mutluluklar dilerim!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…