- 11 Aralık 2010
- 36.141
- 162
- 423
- Konu Sahibi GaydiriGubbakCemile
-
incim evlenion mu be
hahaa seni göndermeden gitmem bi yeree culyamm
kuzuumm bende nişan yapcam dahaa.. Bu yaza inşallahhhhben daha nişan yapcam cnm temmuz gibi dioz ama bi aksilik fln çıkmazsa:78:
Çok ta iyi yapmışsın o zman tatlım.. Hayırlı olsun..bizim burda da kapı önünde yapılır nişan kına falan.ben nişanımı kapı önünde yapmıştım çok eğlenceli olmuştu hemde yazın püfür püfür salonda bunalıyorum valla .kına için çok güzel bi salon ayarlamıştım ama nişan için gerek görmedim o kadar masrafa
canım bende nişanımı bahçemde yaptım kapı önünnde. bizim kapı önü ve bahçemiz geniş..ağaçlarımız fln yeşillikli..
arabaların park yerini boşalttık sandalyeler vs koyduk gayette güzel oldu ses sistemiyle.. acık alanda daha güzel oluyor..
bol oksijen bol eglence ..
Saol canımmHayırlı olsun canım, neden olmasınki, çok masrafa aşırı teferruata gerek yok bence. Bende evde aile arasında düşünüyorum, öyle aşırı kalabalıklığı sevmiyorum.
Mutluluklar dilerim canım, darısı başıma inşallah
salona ne gerek var canım yaa kapı önü en iyisi öle olunca daha bi gururla izliyorum ben yaa mahallenin kızı nişanlanıyo vay be gibisinden salona giden var gidemeyen var mahale nişanları kınaları her zaman benden tam puan almıştır benimde hayalim hep öyle inşallah banada bu şekilde nasip olur...kesinlikle mahallede yap derim mmuhteşem olur..düğün zaten salonda olcak insanlar daha bir heyecanlı gelirler salona ikince kez geldiklerinde pek heyecanı kalmaz..bu benim fikrim....
yok canım kim rahatsız olucak milletin hoşuna bile gider
ee nişanlına dedinmi ne diyo
kaç yaşındasın canım
ayy darısı başıma inşallah
Dedim dedimm ilk dediğimdee hayatta olmaz benim kardeşim orda kavga çıkarır bilmem ne salonda yaparız diyorduGeçen seneden bahsediorum kendisi o sıralar askerdi bu sene dedim çok masraf çıkıo kapı önünde yapalım dedim.. Tamam dedi 23 yaşındayım canım sevgilimde 24 ündee
Daha bizde söz möz hiç bişey yok bu arada tatlım.. Ailemle tanıştırdım sevgilimi bakalım yaza düşünüyoruz herbişeyi
canım yaa ne güzel o da ikna olmuş bak..ta askerdeyken bile nişanın nerde olucağını konuşuyomuşsunuz aynı bizim gibisiniz sizde bizdede söz möz hiç bişey yok:
ama senin işin yaklaşmış darısı başıma
düğün ü ne zamana düşünüosunuz canım
canım öncelikle hayırlısı olsun.. yazın insanları düğün salonuna kapatmak daha sıkıcı
kapı önü uygun bi yerse daha güzel ve eğlenceli olur bence mutluluklar dilerim!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?