Nişan Kapı önü nişan mı? Düğün Salonu mu?

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

canım öle incik cincik bi adetimiz yok kimi evinde aile arasında yapar bizde kimide davullu zurnalı tüm tanıdıklarını çağırır.. evde yapmayı düşündğümde iki tarafında ailesi geniş olduğu için baya kalabalık oluo bu da beni düşündürüo

Benimde nişanım Temmuzda kapımızın önünde olucak..
Oturdugum yerde nişanlar hep kapının önünde oluyo çokta güzel oluyo
İnşallah gönlüne göre bi nişan olur seninde canım

benim nişanım salonda olmuştu ama benim hayalimdi bu yaptık ama okadar ıvır zıvır masraf oluyoki salonda herkes damadı soymanın derdinde oluyoy yinede iyiki yapmışım diyorum pişman değilim gönlümden geçen oldu içimde kalmadı sende düşün içinden ne geliyo nasıl olursa pişman olmazsa öyle yap nişanını gönlüncede eğlen kimseyi dinleme banada çok gelinsin otur dediler elbisem sandalye yüzü göremedi hiç oturmadımki

eğer organizasyon müzik masalar vs sorunsuz halledilirse çokda güzel olur
benim bildiğim küçük yerlerde yazın hep dışarda yapılır böyle şeyler çok hoş oluyor bence

Oturmak mıı valla bende hiç mi hiç düşünmüyorum..
eğer organizasyon müzik masalar vs sorunsuz halledilirse çokda güzel olur
benim bildiğim küçük yerlerde yazın hep dışarda yapılır böyle şeyler çok hoş oluyor bence
pek öyle küçük bi yer sayılmaz burası.. 400.000 insan Çorludan bahsediorum Ama hala sokak düğünlerinin devam ettiği bi yer.. İyikide devam ediyorr
benim istemeyle nişan aynı gün olduğu için ilk önce isteme faslı sonra hep beraber dışarıya gittik..toplam 65 kişiydik pasta kesildi danslar öyle geçti..
Öncelikle hayırlı olsun.. Sonrasında darısı başımıza

salonda nişan yapmış biri olraka çok gereksiz görüyorum ailem çok istediği için tutup o kadar masraf yaptım neyse bence kapının önü harika sıcakta zaten napcan insanları tıkış tıkış salona toplayıp

inş. her şey gönlünce olur

Saol canım çok tşk ederim dimi yaa yazın sıcağında çekilmio zaten salon

bence de imkanın varken mahallede yapın, gereksiz görüyorum o kadar masrafı nişan için,düğün salonu falan....çok da eğlenceli olur kapı önünde hem:)

bence de imkanın varken mahallede yapın, gereksiz görüyorum o kadar masrafı nişan için,düğün salonu falan....çok da eğlenceli olur kapı önünde hem:)

İmkanım varr kapı önüne evettt Yaa inşallahh gönlüme göre olur benimkinin annesi istemio kapı önünde ama ben yapıcam dedikten sonra ne dicekki canımm

aman annesi istemezse istemesin sen istedikten sonraa
valla benim de böyle bi imkanım olsa yapardım..nasıl olsa düğünde tutulacak bir yer, hepsinden tatmış olursun işte..
Allah gönlüne göre versin, mutluluklarrrr

Saol canım teşekkür ederim.. Düğün İst. da olucak.. Annesi havuz başı şık bi mekanda yapmak istiyormuş.. Parayı o verdikten sonra ben seve seve kabul ederim düğünü Neyse önemli olan eğlenmek tabi.. Topu topu 4 saat sürüyo neticede

İmkanım varr kapı önüne evettt Yaa inşallahh gönlüme göre olur benimkinin annesi istemio kapı önünde ama ben yapıcam dedikten sonra ne dicekki canımm

Nisani kiz tarafi yaptigina göre sen ve ailen karar vermelisiniz
Bence evin önünde yapin, hem maddi yönden daha iyi olur, hem de sokak dügünleri daha güzel oluyor bence. Hele bizim Trakya dügünlerimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…