- Konu Sahibi GaydiriGubbakCemile
-
Adetlerinizi bilmedeiğim için birşey diyemem ama biz şöyle yapmıştık.
Her zaman düğün dernek olaylarına katılmayı zorunluluk olarak görmüşümdür. Eğer ailemden biri değilse tabi.
3 mahalle aşağıdaki kadın davetiye verir gtmezsin küser. Hiç sevmem böyle şeyleri.
O yüzden biz sadece yakınlarımızı davet ettik nişana. Anne ve babmın kardeşleri amca ve dayıları. O kadar. Nişanlım da öyle davet etti. Çoluk çocuk olmadı toplam 60 kişi kadar olduk.
Oyun oldun dans olsun dersen bir org tutarsın biraz da sandalye evinin önünde yaparsın nişanı.
Benimde nişanım Temmuzda kapımızın önünde olucak..
Oturdugum yerde nişanlar hep kapının önünde oluyo çokta güzel oluyo
İnşallah gönlüne göre bi nişan olur seninde canım
Oturmak mıı valla bende hiç mi hiç düşünmüyorum..benim nişanım salonda olmuştu ama benim hayalimdi bu yaptık ama okadar ıvır zıvır masraf oluyoki salonda herkes damadı soymanın derdinde oluyoy yinede iyiki yapmışım diyorum pişman değilim gönlümden geçen oldu içimde kalmadı sende düşün içinden ne geliyo nasıl olursa pişman olmazsa öyle yap nişanını gönlüncede eğlen kimseyi dinleme banada çok gelinsin otur dediler elbisem sandalye yüzü göremedi hiç oturmadımki
pek öyle küçük bi yer sayılmaz burası.. 400.000 insaneğer organizasyon müzik masalar vs sorunsuz halledilirse çokda güzel olur
benim bildiğim küçük yerlerde yazın hep dışarda yapılır böyle şeyler çok hoş oluyor bence
Öncelikle hayırlı olsun.. Sonrasında darısı başımızabenim istemeyle nişan aynı gün olduğu için ilk önce isteme faslı sonra hep beraber dışarıya gittik..toplam 65 kişiydik pasta kesildi danslar öyle geçti..
salonda nişan yapmış biri olraka çok gereksiz görüyorum ailem çok istediği için tutup o kadar masraf yaptım neyse bence kapının önü harika sıcakta zaten napcan insanları tıkış tıkış salona toplayıp
inş. her şey gönlünce olur
Ama tabii durumunuzu sizden iyi kimse bilemez buna sen karar ver önemli olan gönüllerin bir olması
bence de imkanın varken mahallede yapın, gereksiz görüyorum o kadar masrafı nişan için,düğün salonu falan....çok da eğlenceli olur kapı önünde hem:)
aman annesi istemezse istemesin sen istedikten sonraa
valla benim de böyle bi imkanım olsa yapardım..nasıl olsa düğünde tutulacak bir yer, hepsinden tatmış olursun işte..
Allah gönlüne göre versin, mutluluklarrrr
tşk ederim tatlım..amin bütün genç kızlarımızın başına inş..hep mutlu olun..
İmkanım varr kapı önüne evettt Yaa inşallahh gönlüme göre olur benimkinin annesi istemio kapı önünde ama ben yapıcam dedikten sonra ne dicekki canımm
Nisani kiz tarafi yaptigina göre sen ve ailen karar vermelisiniz
Bence evin önünde yapin, hem maddi yönden daha iyi olur, hem de sokak dügünleri daha güzel oluyor bence. Hele bizim Trakya dügünlerimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?