- Konu Sahibi GaydiriGubbakCemile
-
Merhaba kızlarr ;
Kısmetse bu yaz nişan yapmayı düşünüyoruz.. Öncesinde aklımızda düğün salonu vardı ancak ciddi bir masrafa neden oluyorÇorlu'da oturuyorum. Apartmanımızın önü temiz geniş bi alan.. Çalgıcı tutulur, sandalyeler kiralanır ve açık alanda kına/nişan yapılır bizim burda. Ancak çok kararsızım :26: Nişan yapanlar, yapmayanlar, düşünenler fikirlerinizi bekliyorum.. Yardım edin bana
canım arkadaşım önce senin hayal ettiğin şey önemli daha sonrasında ise nişan için çok masraf yapmak bana göre mantıksız bahsettiğin alan dediğin gibi düzgünse çokta güzel bir nişan olur önemli olan nerede olduğu değil gelen insanların nasıl olduğu eğlenmesini bilen ve bildiren herkes yerde dört dörtlük bir nişan yapar. Herşeyi düğüne saklamak lazım diye düşünüyorum. Başından geçmiş biri olarak sana verebileceğim fikirlerim bunlar
Canım benim çok saol :13: Geçtiğimiz yaz bizim yine kapı önünde bir kına vardı.. Ağzım açık izledim onları o kadar güzel eğlenceliydi ki...
valla tatlım dediğim gibi eğlendirmeyi bilmek ve eğlenebilmek işi bu
Haklısın canım ya valla öyle hakkımızda hayırlısı bakalım herşeyin... Kısmette varsa zaten olur dimii :21:
Merhaba kızlarr ;
Kısmetse bu yaz nişan yapmayı düşünüyoruz.. Öncesinde aklımızda düğün salonu vardı ancak ciddi bir masrafa neden oluyorÇorlu'da oturuyorum. Apartmanımızın önü temiz geniş bi alan.. Çalgıcı tutulur, sandalyeler kiralanır ve açık alanda kına/nişan yapılır bizim burda. Ancak çok kararsızım :26: Nişan yapanlar, yapmayanlar, düşünenler fikirlerinizi bekliyorum.. Yardım edin bana
incim kapı önü nişan yapmak için müsayit yerde varmış bence güzel olur
daha eğlenceli güzel olur bence
bizim burdada nisanlar bu şekilde yapılıyor
iyice düşünüp karar vermek lazım tabi
kapı önü nişan seninde daha bi hoşuna gidiyor sankim
Nuranımm evet canım daha çok hoşuma gidiyor düğün salonunda kasılıo insan yaaElimde fırsatım olsa mümkün olsa düğünüde böle açık güzel bi mekanda kır düğünü gibi yapmak isterim valla çokkk sviyorum açık düğünlerii Benimkine söyledim konuşmak lazım as-şkım güzelce dedi. Tabi herşey bizim gönlümüze göre olurmu bilmem.. Ailem uzun süre nişanlı durcaksanız kapı önünde nişan yapabilirz demişti.. Bakalımmm
Saol canım benimmm.. Hepimizin gönlüne göre versin Rabbim :)kır düğününe güzel olurrr
gönlündekide açıkda bir nişan yapmak senin
ailelerle konuşursunuz dışarda nişan yapmak isteğinizi onlarda
onay verirler mutlaaka
hem senin ailende kapı önü nişan demişş timamdır bu iş :13:
incim benim herşey gönlünüze göre verir inş Allahım
benim salonda oldu düğün gibi.
kardeşimin evde oldu dualı.
ama sonuçta bunlar birer anı olarak kalıyor, önemli olan geçim.
huzurlu bir yuva kurmanızı temenni ederim.
oncelikle cok cok tebrk ederim.. allah tamamini erdirsin.. =) masrafsiz ama guzel bi nisan istiosan bence super bi firsat bu.. dedign gibi dugun salonunda kasiliyo insan.. ve gercektende siz eglenirseniz gelen insanlarda eglenio.. benim cok deli bi kuzenim var evlendi yazdan sonra.. ufacik bi salonda yapti dugununu ama onun oynamasi misafirlerle ilgilenmesi.. dugunu costurmus hatta salon sahipleri bile bole dugun gormedik demisler.. yani hem sizin eglenmenize hem misafirlerinize bakar.. ve bence disardaki nisan cok cok hos olur.. guzel bi hava katar.. ama oncelikle sizin bunu gonulden istemeniz gerekir.. nasil arzu ediosan oyle olur insallah.
ne demek cnim benim.. umarim hep mutlu olursun.. ve inan bana hersey guzel organize edildignde cok guzel bi nisan cikar ortaya..
evde nisan yapacagiz deseydin salonda yap derdim cünkü bir sürü hizmet o,bu,su derken bayagi bi masraf + yorgunluk filan olurdu ama madem evinizin önü müsaitmis o halde orda yapabilirsin canim hic dert etme dedigin gibi masalar sandalyeler ayarlanir müzigide ayarlarsiniz,bir de ikramlar al iste sana mis gibi nisan cokta güzel olur inan bana
Tabi ki düğün salonu bir kaç bin tl fazladan masraf demek.
Benim Eylül de nişanım oldu. Herkesi, konu komşuyu çağırmak istemedim. Bizbize olalım istedik.
Kız tarafı erkek tarafı toplam 60 kişi falan olduk. Evimizin terası genişti ( Geniş dediğime bakma ev toplam 70 metrekare)
Sandalye ve masa kiraladık. Misafirlere yemek ikram ettik. Yüzükler takıldı pasta ve meşrubat ikram ettik bitti.
Ben oyun, dans istemedim ama sohbetli de olmadı ama hoş oldu beğendk.
Düğün salonunda yapsaydık böyle güzel olmazdı
bizim evde maalesef öyle büyük bi ev değil tatlımeve o kadar insanı sığdıramam elbette bi şekilde sığarlar ama öylesine tıklım tıklım insan olsun istemiyorum.. gelmeyinde diyemezsin.. :44: önümüzdeki gollere bakıcaz artıkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?