Kapatmaya sayılı günler kala Elimde son kalan çanta ve ayakkabılar/SATILMIŞTIR.

tm canım bu olsun dger dar gelen ayakkbıyıda alıcam ıstydum zaten arkdastan alıcagm aybılr vardı son olarak o yapışkanlı grı ruganın durumu nedır

Grinin durumunuda gayet iyi 1ke kullandm ama temİz yakından resmi şu şekilde topukta sorn yıpranma yok sadece içi gri parlak o hafif matlaştı sadece o ama altı yesyeni önüde gördğün gibi

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Tatlüşko Whatsapp à bak bi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

36 numara hardal sarısı 1kez giydim hala çok yeni resimdede olduğu gibi mini topuk içi rahat şişme taban 30 tl

Hanmlar yarın kargo günü beğenin alın anlaşırız

Ay buna bayıldımmmmm.
Neden ayaklar 39 değil kuzum senin ya burda ayakkabı bırakmazdım çok cici,çok süperler

Aayy mersi şekerim ya banada olmuyor zaten aldm numarası yalnşmış acil aldm mağazadan ayağıma birkez giydim ya

Kırmızı sandalet,boti,louıs vuıtton satılmştır
Kalanlarla satışa devam

Aayy mersi şekerim ya banada olmuyor zaten aldm numarası yalnşmış acil aldm mağazadan ayağıma birkez giydim ya

İnanmıyom sende mi giyemedin bunu bittim buna ben ya..benim olmalıydı :2:

İnanmıyom sende mi giyemedin bunu bittim buna ben ya..benim olmalıydı :2:

Ya giyemedim yolda ayakkabımın topuğu kıırıldı bi toplantıya giderken ay napcam daldm mağazaya tek kıyaeftime uyan buydu 37-38 de yok aldm mecbur ayağım tıkış toplantıya gitttim taksiye bndn eve geldim artk yalınayak merdiven çıktım 1 ay topklu giyemedim yaradan bereden😁😁sorma keşke senn olaydı iydi😀

Ay bu yolda topuk kırılması fena birşey .Ben genelde topallaya,topallaya ayakkabıc tamircisi ararım hiç magaza aklıma gelmemiştir ,o panikle:26:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…