Kapatmaya sayılı günler kala Elimde son kalan çanta ve ayakkabılar/SATILMIŞTIR.

Babetimi canm dolgu tupuğumu?
Çanta duruyor
En aon yüklediğim botie yi diyorsan canm onda baya yıpranma farkettim sildim ama yüklemiş gördüm üzgnm onu satamayacağım
Buysa dediğin eğer
Eki Görüntüle 1105378

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

buyduu ccanımm siyahh çantaa orta boymu kullanışlımı acabaa

Ama dersen babet i de al arkadasım ben sana düzlerim fiyatı toplamda ozamn babet de olsun biliyorum çığlık atmak istiyorsun suan ama yapma bebişim uyanır :-P

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bebem bak söyle yapalm pudra rengini al bu kırmızıyıda al sen bana 55 yatır sana kırmızı hediye olsn daha ne yapayım. Sanaaa annemm benn

Bebem bak söyle yapalm pudra rengini al bu kırmızıyıda al sen bana 55 yatır sana kırmızı hediye olsn daha ne yapayım. Sanaaa annemm benn

Tmm anlastık :-P

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Satıldı güle güle kullan bebem :nazar:
Eki Görüntüle 1105380 $ImageUploadedByKadınlar Kulübü1399502683.193557.jpg

yokk canım yaa acelem yokk beklerim biraz dahaa tesettürlü oldugumdan garip durur bende birazcıkk

Ozaman doğru canm abes olur ama gri iyi olur onuda sana 7tlye yollarm den bana 32 tl ödersin eğer istemezssen Ben sana çanta ile babeti yollayım yarn kargo günüm başka elime geçen olursa msj atayım
Şimdi yatıcam bana söle sonkez yarn kargo ya götreyim bebeğimle herzman çıkmak güç oluyorda😊

Ozaman doğru canm abes olur ama gri iyi olur onuda sana 7tlye yollarm den bana 32 tl ödersin eğer istemezssen Ben sana çanta ile babeti yollayım yarn kargo günüm başka elime geçen olursa msj atayım
Şimdi yatıcam bana söle sonkez yarn kargo ya götreyim bebeğimle herzman çıkmak güç oluyorda😊

dursun canım eline gecince gönderirsin ödemeyi nasıl yapıcam pekii

Back