Kapatıyorum !!! Ne alırsan 3tl - 5tl - 10tl :) & Takasa açık/satılmıştır..

kızlar bir kaza geçirdim bu yüzden kargolarını gönderemedim her şey çok gecikti biliyorum ama kargolarınız bugün yola çıkıyor sabrınız ve anlayışınız için teşekkür ederim

bugün yeni ürünler ekleyeceğim aralarında ev esyalarıda olcak ama suan için elimde kalanlar 53. sayfada hanımlar

canım kırmızı ve gri çantayı begendim ama takasla almak istiyorum fiyatlar sıkıntı olur sanırım benim tüm dükkanı toplaman lazım senin

canım kırmızı ve gri çantayı begendim ama takasla almak istiyorum fiyatlar sıkıntı olur sanırım benim tüm dükkanı toplaman lazım senin

Anladım cnm ama bn onlari ayakkabi dunyasindan cok yüksek meblağlar ödeyerek aldim ve sadece kirmiziyi bir kac kez kullandim bu yüzden fiyatlarda bir sey yapamiyorum

Nıvea 50 faktöriyel güneş kremi 200 ml hiç kullanılmadı 15 TL
garnier yüz yıkama jeli 200 ml sadece 1 kere kullanıldı 5 TL
Oley spf 15 içeren yaşlanma karşıtı yüz nemlendiricisi 100 ml 10 TL
Sebamed akne jeli üçte ikisi kullanılldı 1 TL
Yüz yıkama jeli çok kullandım 1.5 TL (bu yüz yıkama jeli sebamed jel ve çay agacı yagı sayesinde sivilcelerden kurtuldum deneme amacıyla kullanabilirsiniz diye düşünüyorum ilk yıkamada farkı görebiliyorsunuz )
220 ml hiç kullanılmadı çocuklar için 35 faktöriyel güneş kremi 7.5 TL
200 ml 30 faktöriyel güneş kremi yarısını kullandım 5 TL ( e vitamini içeriyor özellikle yüz için çok hafif yağ içermiyor su bazlı)
dove 250 ml vücut losyonu 3TL (üçte ikisinden fazlası duruyor)
VICHY 20 faktöriyel güneş kremi 150 ml 5 TL(yarısını kullandım)
Duş jeli hiç kullanılmadı 2 TL
Tırnak makası paketinde duruyor 10 TL (watsonsdan 20 TLye almıştım aynısından annemde almış bu yüzden bu fazla geldi)
Saç jölesi tanesi 1 TL

Traş köpüğü 200 ml jilet kullanan bayanlar için 3 TL (hiç kullanılmadı)
Erkek için 75 ml jel traş köpüğü 1 TL seyahat boyu ürünler
erkek için 75 ml traş köpüğü 1 TL
bayanlar için duşta kullanmak için duş jeli şeklinde traş jeli 1 TL
duş jeli 1 TL
80 gr bebe pudrası hiç kullanılmadı 2 TL
250 ml saç spreyi kullanılmadı 4 TL
ten rengi oje 1 TL
Felil siyah maske tek kullanımlık 1TL(siyah nokta ve sivilce için)
100 ml antibakteriyel jel 1TL
çay ağacı yağı 5 TL

...................................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…