Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kapatılan konumuzun açılmasını istiyoruz :))
- Konu Sahibi Bibibella
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Sikayet mi etmisler? Yuhh.Ya merak ettigim bir sey var. O kadar eglendigimiz konuyu 50ye yakin kisi sokayet etmis anladigima gore. La o konu size ne etti? Niye sikayet ettiniz? Ne istediniz bizden?
waayhhh beaaaHer zaman iscinin yaninda olan bu bunyenin tecrubesi olmasa nolur yoldas
Nicksiz yorum yapmak yasak olsun litfinn
kimden bahsettiğinizi anlamıyoruz
Ya bi konu acilsin da bunu bosver simdi kurallari sonra koyarlar
yarasi olanlar gocunmus.. topigin basligini bile okumadan kiblemisler sanirsamYa merak ettigim bir sey var. O kadar eglendigimiz konuyu 50ye yakin kisi sokayet etmis anladigima gore. La o konu size ne etti? Niye sikayet ettiniz? Ne istediniz bizden?
Herkesi etiketlemek istedimde unutuyorum yaşlıyım ben etiketleyin gençlerS shot da destek olur, zaten onsuz yarım olur.
Hanimiş marilyn monroe ve Time Traveler
Sikayet mi etmisler? Yuhh.
He oyleymis valla. Mune abla ozelden 50kisiye yakin yazildi falan demis tam hatirlamafim ama anladigim sikayet edilmis maalesef.
valla beni o kadar sinir eden oldu yine de bir kib yapmadım o konudaYa merak ettigim bir sey var. O kadar eglendigimiz konuyu 50ye yakin kisi sokayet etmis anladigima gore. La o konu size ne etti? Niye sikayet ettiniz? Ne istediniz bizden?
yapanlar çıksın ortaya kim yaktı bizi
ayh heyecan yaptım sanırsamYa bi konu acilsin da bunu bosver simdi kurallari sonra koyarlar
Yani eglenceyi bile sikayet konusu yapiyorlarsa ne diyeyim ki. Orda benim bildigim buyuk bi polemik falan da olmadi.He oyleymis valla. Mune abla ozelden 50kisiye yakin yazildi falan demis tam hatirlamafim ama anladigim sikayet edilmis maalesef.
@Bilgece şikayet edenler, etiketlenilmeyenler miymiş?
Bilmem ki. Siyaset ve alintidan sikayet olmus olabilir valla bilemiycem. Yanlis da anlamis olabilirim ama Mune ablanin konunun sonuna yazdigindan bunu anladim. Ucurma kellemi abla