• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göz Makyajı Kapatamadigim gözalti morluklarim

Kaş, kirpik şekillendirme, rimel, kapatıcı, far, göz kalemleri)

papatyasma

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2017
159
58
13
39
20171219_215053.jpg kizlar resimdede gordugunuz gibi yogun gozalti morluklarim var siz olsaniz.nasil kapatirdinz ne kullanilirdinz cok rahatsizim makyaj tecrubem sifir bu goruntuyu yok etmenin bir cozumu var midir

Renkli kapatıcılar var böyle genelde bir paletin içinde yeşil kırmızı mor vs. renkler oluyor, bunun gibi bir kapatıcı palet almalısın bunlara "düzeltici" filan da deniliyor ve bazen tek tek de satılıyor. Senin ihtiyacın olanı turuncumsu, kırmızımsı renk olanı.
Onu göz altlarına uygula (sadece morluk olan yerlere) hafifçe dağıt üzerine normal göz altı kapatıcısını uygula morluklar hiç kalmaz. Bir pudrayla da sabitlemeyi unutma yoksa gün içinde çizgi çizgi olur.

Eki Görüntüle 2081586 kizlar resimdede gordugunuz gibi yogun gozalti morluklarim var siz olsaniz.nasil kapatirdinz ne kullanilirdinz cok rahatsizim makyaj tecrubem sifir bu goruntuyu yok etmenin bir cozumu var midir
Mat turuncu bir ruj da işini görür kremsi turuncu kapatıcı da aynı işi yapar. Işıltılı simli falan olmaması önemli olan. Şöyle ki; turuncu rengi morlukların olduğu bölgeye tampon hareketlerle uygula mümkünse nemli süngerle. Sonra göz altı kapatıcınla yine tampon hareketlerle o turunculuğu kapat. Dikkat et alttaki turuncu sağa sola oynamadan kapatıcıyı sürersen belli bile olmuyor ve o mor görüntü gidiyor. Üstüne de incecik bi pudra tampon hareketlerle yumuşak bir fırçayla işlem tamam sabitlenmişte oldu.

Renkli kapatıcılar var böyle genelde bir paletin içinde yeşil kırmızı mor vs. renkler oluyor, bunun gibi bir kapatıcı palet almalısın bunlara "düzeltici" filan da deniliyor ve bazen tek tek de satılıyor. Senin ihtiyacın olanı turuncumsu, kırmızımsı renk olanı.
Onu göz altlarına uygula (sadece morluk olan yerlere) hafifçe dağıt üzerine normal göz altı kapatıcısını uygula morluklar hiç kalmaz. Bir pudrayla da sabitlemeyi unutma yoksa gün içinde çizgi çizgi olur.
Bir markani duzeltici paletini kullandim ama bende hic ise yaramadi yorumlara bakarak alomistim herkes memnundu ama bana uymadi. Simdi baska markalar deneyecgm

Izledim cnm onlarin videolarini cok ama onlarin gozalti morluklarim benimki kadar kotu duurumda olmadigi icin cok ise yaramiyor anlattiklari U uzakdiyar

Kullandığın concealer tam kapatıcı mı? ona da dikkat et istersen mesela MAC'in longwear concealer'ı gibi tam kapatıcı bir ürün kullanırsan göz altlarında o zaman kapanır diye düşünüyorum, turuncu olan concealer'ı önce ardından mac longwear ve üzerine transparan bir pudra şekilde yaparsan kesin kapanır.

Back