- 19 Haziran 2012
- 30.176
- 38.362
- 598
- 34
Sikayet mi etmisler? Yuhh.Ya merak ettigim bir sey var. O kadar eglendigimiz konuyu 50ye yakin kisi sokayet etmis anladigima gore. La o konu size ne etti? Niye sikayet ettiniz? Ne istediniz bizden?
waayhhh beaaaHer zaman iscinin yaninda olan bu bunyenin tecrubesi olmasa nolur yoldas
Nicksiz yorum yapmak yasak olsun litfinn
kimden bahsettiğinizi anlamıyoruz
yarasi olanlar gocunmus.. topigin basligini bile okumadan kiblemisler sanirsamYa merak ettigim bir sey var. O kadar eglendigimiz konuyu 50ye yakin kisi sokayet etmis anladigima gore. La o konu size ne etti? Niye sikayet ettiniz? Ne istediniz bizden?
Herkesi etiketlemek istedimde unutuyorum yaşlıyım benS shot da destek olur, zaten onsuz yarım olur.
Hanimiş marilyn monroe veTime Traveler
Sikayet mi etmisler? Yuhh.
valla beni o kadar sinir eden oldu yine de bir kib yapmadım o konudaYa merak ettigim bir sey var. O kadar eglendigimiz konuyu 50ye yakin kisi sokayet etmis anladigima gore. La o konu size ne etti? Niye sikayet ettiniz? Ne istediniz bizden?
ayh heyecan yaptım sanırsamYa bi konu acilsin da bunu bosver simdi kurallari sonra koyarlar
Yani eglenceyi bile sikayet konusu yapiyorlarsa ne diyeyim ki. Orda benim bildigim buyuk bi polemik falan da olmadi.He oyleymis valla. Mune abla ozelden 50kisiye yakin yazildi falan demis tam hatirlamafim ama anladigim sikayet edilmis maalesef.
@Bilgece şikayet edenler, etiketlenilmeyenler miymiş?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?